Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Rakiplerimiz belli oldu

ŞİRAN 07.08.2024 - 12:16, Güncelleme: 07.08.2024 - 12:16 4299+ kez okundu.
 

Rakiplerimiz belli oldu

Ünsal Group Şiran Akademi Spor Voleybol Takımının Rakipleri Belli Oldu
Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Liginde mücadele eden Ünsal Group Şiran Akademi Spor Voleybol Takımı, 2 Ağustos günü gerçekleşen kura çekiminde rakiplerini öğrendi. Bu yıl tek grup halinde düzenlenecek ligde, toplamda 18 takım mücadele edecek. Şiran temsilcimiz, güçlü rakiplerle karşılaşacağı bu sezonun ilk maçında Fenerbahçe Voleybol Takımını 24 Eylül Salı günü evinde ağırlayacak. Kura çekiminin ardından Ünsal Grup Şiran Akademi Spor yönetimi, sosyal medya hesaplarından "İlk maç sürprizi" ifadesiyle bu önemli gelişmeyi paylaştı ve ligin 24 Eylül 2024 tarihinde başlayacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kuruluşundan bu yana ilçe tanıtımını ilk sıraya koyan ve 7 yıldır ulusal arenada ilçemizi temsil eden Ünsal Grup Şiran Akademi Spor, bu sezonda da Şiran’ımızı gururla tüm Türkiye’de temsil edecek. Hayırlı olsun. Ayrıca Yeni sezonda isim sponsorumuz olan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal 'a Kavi Group İnşaat ortakları Özkan Yıldırım, Şenol Şahin, Murat Demirci, Yunus Yıldırım, Fatih Şahin ve Yeniçeri Enerji sahibi Türker Yeniçeri 'ye teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı. Şiran Akademi Voleybol Takımı'na yeni sezonda başarılar dileriz.
Ünsal Group Şiran Akademi Spor Voleybol Takımının Rakipleri Belli Oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Liginde mücadele eden Ünsal Group Şiran Akademi Spor Voleybol Takımı, 2 Ağustos günü gerçekleşen kura çekiminde rakiplerini öğrendi.

Bu yıl tek grup halinde düzenlenecek ligde, toplamda 18 takım mücadele edecek. Şiran temsilcimiz, güçlü rakiplerle karşılaşacağı bu sezonun ilk maçında Fenerbahçe Voleybol Takımını 24 Eylül Salı günü evinde ağırlayacak.

Kura çekiminin ardından Ünsal Grup Şiran Akademi Spor yönetimi, sosyal medya hesaplarından "İlk maç sürprizi" ifadesiyle bu önemli gelişmeyi paylaştı ve ligin 24 Eylül 2024 tarihinde başlayacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Kuruluşundan bu yana ilçe tanıtımını ilk sıraya koyan ve 7 yıldır ulusal arenada ilçemizi temsil eden Ünsal Grup Şiran Akademi Spor, bu sezonda da Şiran’ımızı gururla tüm Türkiye’de temsil edecek. Hayırlı olsun. Ayrıca Yeni sezonda isim sponsorumuz olan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal 'a Kavi Group İnşaat ortakları Özkan Yıldırım, Şenol Şahin, Murat Demirci, Yunus Yıldırım, Fatih Şahin ve Yeniçeri Enerji sahibi Türker Yeniçeri 'ye teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

Şiran Akademi Voleybol Takımı'na yeni sezonda başarılar dileriz.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.