Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ünsal Kırıcı, Ünsal Grup Şiran Akademi Spor Kulübü ile Anlaştı!

ŞİRAN 16.09.2024 - 09:32, Güncelleme: 16.09.2024 - 09:32 811 kez okundu.
 

Ünsal Kırıcı, Ünsal Grup Şiran Akademi Spor Kulübü ile Anlaştı!

Ünsal Grup Şiran Akademi Spor Kulübü, voleybolun önemli isimlerinden Ünsal Kırıcı ile anlaştığını büyük bir heyecan ve mutlulukla duyurdu.
Ünsal Grup Şiran Akademi Spor Kulübü, voleybolun önemli isimlerinden Ünsal Kırıcı ile anlaştığını büyük bir heyecan ve mutlulukla duyurdu. Voleybol dünyasında uzun yıllardır başarılarıyla tanınan Ünsal Kırıcı, kariyerinde Çankaya Belediyesi, Torul ve Maliye gibi kulüplerde Efeler Ligi başantrenörlüğü yapmış ve birçok milli takımda önemli çalışmalara imza atmıştır. 1957 doğumlu ve Samsun Bafra kökenli olan Kırıcı, 1982 yılında Bafra Tekel Spor'da antrenörlük kariyerine başlamış ve 14 yıl boyunca hem kız hem de erkek takımlarının antrenörlüğünü üstlenmiştir. Çankaya Belediyesi, Tokat Plevne Spor ve Maliye gibi kulüplerin yanı sıra, genç milli takımlar ve çeşitli alt yaş kategorilerinde de önemli başarılar elde etmiştir. 2002 Gençler Balkan Şampiyonu unvanı ve birçok milli takım kampında görev almış olması, Kırıcı'nın voleybol dünyasındaki başarısını gözler önüne seriyor. Ayrıca, çeşitli yaş gruplarında Türkiye ve dünya şampiyonlukları kazanmış olması da onun tecrübesini pekiştiriyor. Bu sezon PIZZA HUT Erkekler 1. Liginde Şiran Akademi Spor Kulübü'nü Play Off'a taşımayı hedefleyen Ünsal Kırıcı'nın yeni görevinde büyük başarılar elde edeceğine olan inancımız tam. Hem Ünsal Kırıcı'ya hem de Şiran Akademi Spor Kulübü'ne bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni sezonun heyecan dolu anlarla geçmesini diliyoruz. Hoş geldin Ünsal Kırıcı! Başarılarla dolu bir sezon seninle olsun.
Ünsal Grup Şiran Akademi Spor Kulübü, voleybolun önemli isimlerinden Ünsal Kırıcı ile anlaştığını büyük bir heyecan ve mutlulukla duyurdu.

Ünsal Grup Şiran Akademi Spor Kulübü, voleybolun önemli isimlerinden Ünsal Kırıcı ile anlaştığını büyük bir heyecan ve mutlulukla duyurdu.

Voleybol dünyasında uzun yıllardır başarılarıyla tanınan Ünsal Kırıcı, kariyerinde Çankaya Belediyesi, Torul ve Maliye gibi kulüplerde Efeler Ligi başantrenörlüğü yapmış ve birçok milli takımda önemli çalışmalara imza atmıştır.

1957 doğumlu ve Samsun Bafra kökenli olan Kırıcı, 1982 yılında Bafra Tekel Spor'da antrenörlük kariyerine başlamış ve 14 yıl boyunca hem kız hem de erkek takımlarının antrenörlüğünü üstlenmiştir. Çankaya Belediyesi, Tokat Plevne Spor ve Maliye gibi kulüplerin yanı sıra, genç milli takımlar ve çeşitli alt yaş kategorilerinde de önemli başarılar elde etmiştir.

2002 Gençler Balkan Şampiyonu unvanı ve birçok milli takım kampında görev almış olması, Kırıcı'nın voleybol dünyasındaki başarısını gözler önüne seriyor. Ayrıca, çeşitli yaş gruplarında Türkiye ve dünya şampiyonlukları kazanmış olması da onun tecrübesini pekiştiriyor.

Bu sezon PIZZA HUT Erkekler 1. Liginde Şiran Akademi Spor Kulübü'nü Play Off'a taşımayı hedefleyen Ünsal Kırıcı'nın yeni görevinde büyük başarılar elde edeceğine olan inancımız tam. Hem Ünsal Kırıcı'ya hem de Şiran Akademi Spor Kulübü'ne bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni sezonun heyecan dolu anlarla geçmesini diliyoruz.

Hoş geldin Ünsal Kırıcı! Başarılarla dolu bir sezon seninle olsun.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.