Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Küçük’ten Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ziyaret

SİYASET 07.08.2024 - 09:45, Güncelleme: 07.08.2024 - 09:45 3702+ kez okundu.
 

Milletvekili Küçük’ten Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, beraberindeki heyetle Aile ve Soysal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.
MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Şeker ve Hasan Çiçek’in eşlik ettiği Küçük, İl Müdürü Dr. Cengiz Maden’den kurumun yaptığı çalışmalar hakkında kapsamlı çalışmalar bilgi aldı. Dr. Cengiz Maden, müdürlüğün toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik sunduğu hizmetleri detaylandırarak Çocuk Evleri, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Sosyal Hizmet Merkezleri gibi birimlerde gerçekleştirilen faaliyetleri vurguladı, Sosyal Hizmet Merkezlerinde yapılan çalışmaları anlattı. Şehit aileleri ve gaziler için yapılan sosyal destek programları, çocukların eğitimi ve topluma kazandırılması için uygulanan projeler ve yaşlılara yönelik hizmetler hakkında bilgi veren Maden, bu hizmetleri sunarken toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunma anlayışıyla hareket ettiğini belirtti. Ziyarette heyet çeşitli birimleri de ziyaret ederek her birimde yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde dinledi. Çocuk evleri, bakım ve rehabilitasyon merkezleri ve danışma merkezlerinde gerçekleştirilen sosyal, psikolojik ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında bilgi alan heyet yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, müdürlüğün sunduğu hizmetlerin etkinliği ve kalitesi hakkında fikir sahibi oldu. Dr. Cengiz Maden, müdürlüğün 7/24 hizmet anlayışıyla çalıştığını vurgulayarak, hizmet birimlerinin uhdelerindeki görevler ile ilgili olarak hızlı ve etkili çözümler ürettiklerini ifade etti. Milletvekili Musa Küçük de Gümüşhane halkına yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, beraberindeki heyetle Aile ve Soysal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Şeker ve Hasan Çiçek’in eşlik ettiği Küçük, İl Müdürü Dr. Cengiz Maden’den kurumun yaptığı çalışmalar hakkında kapsamlı çalışmalar bilgi aldı.

Dr. Cengiz Maden, müdürlüğün toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik sunduğu hizmetleri detaylandırarak Çocuk Evleri, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Sosyal Hizmet Merkezleri gibi birimlerde gerçekleştirilen faaliyetleri vurguladı, Sosyal Hizmet Merkezlerinde yapılan çalışmaları anlattı.

Şehit aileleri ve gaziler için yapılan sosyal destek programları, çocukların eğitimi ve topluma kazandırılması için uygulanan projeler ve yaşlılara yönelik hizmetler hakkında bilgi veren Maden, bu hizmetleri sunarken toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunma anlayışıyla hareket ettiğini belirtti.

Ziyarette heyet çeşitli birimleri de ziyaret ederek her birimde yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde dinledi. Çocuk evleri, bakım ve rehabilitasyon merkezleri ve danışma merkezlerinde gerçekleştirilen sosyal, psikolojik ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında bilgi alan heyet yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, müdürlüğün sunduğu hizmetlerin etkinliği ve kalitesi hakkında fikir sahibi oldu.

Dr. Cengiz Maden, müdürlüğün 7/24 hizmet anlayışıyla çalıştığını vurgulayarak, hizmet birimlerinin uhdelerindeki görevler ile ilgili olarak hızlı ve etkili çözümler ürettiklerini ifade etti.

Milletvekili Musa Küçük de Gümüşhane halkına yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.