Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'ten Anlamlı Ziyaret

ŞİRAN 31.07.2024 - 09:22, Güncelleme: 31.07.2024 - 09:24 3956+ kez okundu.
 

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'ten Anlamlı Ziyaret

Şiran, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in değerli ziyaretine ev sahipliği yaptı. Önceki yıllarda Şiran Kaymakamı olarak görev yapan Sayın Şimşek, bu yaz da geleneksel ziyaretini gerçekleştirerek ilçemizdeki çeşitli güzellikleri keşfetti.
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve ailesi, Şiran’da geçirdikleri zaman boyunca bayrak tepe, Tomara Şelalesi ve ilçenin diğer doğal ve tarihi mekanlarını gezdiler. Bu anlamlı ziyaret sırasında Sayın Şimşek, hem ilçenin eşsiz güzelliklerinden faydalandı hem de halkla sohbet ederek dostluklarını pekiştirdi. İş insanı Mustafa Yeniçeri, Vali Şimşek’in memleketlerine yaptığı ziyaretle ilgili olarak: “Sivas Valisi kıymetli kardeşim Sayın Yılmaz Şimşek Beyefendi ve ailesi memleketimizde bizleri ziyarette bulundular. Kendilerine bu anlamlı ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim” dedi. Şiran Belediye Başkanlığı, Şiran Kaymakamlığı ve yerel halk, Vali Şimşek’in nazik ziyaretleri ve ilgi dolu tavırları için minnettarlıklarını dile getirdiler. Vali Şimşek ilçeye her yaz yapmayı sürdürdüğü ziyaretlerle Şiran’ın güzelliklerine olan ilgisini bir kez daha ortaya koydu.  
Şiran, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in değerli ziyaretine ev sahipliği yaptı. Önceki yıllarda Şiran Kaymakamı olarak görev yapan Sayın Şimşek, bu yaz da geleneksel ziyaretini gerçekleştirerek ilçemizdeki çeşitli güzellikleri keşfetti.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve ailesi, Şiran’da geçirdikleri zaman boyunca bayrak tepe, Tomara Şelalesi ve ilçenin diğer doğal ve tarihi mekanlarını gezdiler. Bu anlamlı ziyaret sırasında Sayın Şimşek, hem ilçenin eşsiz güzelliklerinden faydalandı hem de halkla sohbet ederek dostluklarını pekiştirdi.

İş insanı Mustafa Yeniçeri, Vali Şimşek’in memleketlerine yaptığı ziyaretle ilgili olarak: “Sivas Valisi kıymetli kardeşim Sayın Yılmaz Şimşek Beyefendi ve ailesi memleketimizde bizleri ziyarette bulundular. Kendilerine bu anlamlı ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim” dedi.

Şiran Belediye Başkanlığı, Şiran Kaymakamlığı ve yerel halk, Vali Şimşek’in nazik ziyaretleri ve ilgi dolu tavırları için minnettarlıklarını dile getirdiler. Vali Şimşek ilçeye her yaz yapmayı sürdürdüğü ziyaretlerle Şiran’ın güzelliklerine olan ilgisini bir kez daha ortaya koydu.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.