Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit'te KYK Kız ve Erkek Yurt Müdürlükleri Ayrıldı

KELKİT 23.08.2024 - 09:07, Güncelleme: 23.08.2024 - 09:07 3602 kez okundu.
 

Kelkit'te KYK Kız ve Erkek Yurt Müdürlükleri Ayrıldı

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nu tercih eden öğrencilerin barınma sorunlarını çözmek amacıyla KYK, Kelkit’te kız ve erkek yurt müdürlüklerini ayrıştırdı.
Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nu tercih eden öğrencilerin barınma sorunlarını çözmek amacıyla KYK, Kelkit’te kız ve erkek yurt müdürlüklerini ayrıştırdı. Bu adım, öğrencilerin yurt ve barınma ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamak amacıyla atıldı. Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan yurt başvuruları sürecinde, Kelkit’teki yurt hizmetlerinin kalitesini artırmak ve kontrolü daha iyi sağlamak amacıyla kız ve erkek yurtları için ayrı müdürlükler oluşturuldu. Yurt Hizmetleri Müdürü Necati Köksal, geçen yıl iki farklı yurt kiralandığını ve bu yıl da benzer şekilde öğrencilerin barınma sorunlarının önüne geçilmesinin hedeflendiğini belirtti. Köksal, “Bu sezonda eğitim öğretim başlamadan önce kız ve erkek yurtlarını ayrı yurt müdürlüğü olarak yapılandırdık. Bu şekilde hizmetin daha kaliteli olması, kontrolün daha iyi sağlanabilmesi ve Kelkit’e yeni bir müdürlük kazandırılması sağlanmıştır. 4 blok olan yurtlarımızın şimdilik 2 bloğu kız yurdu, 2 bloğu ise erkek yurdu olarak hizmet verecektir.” dedi. Ayrıca, Köksal, Kelkit 75. Yıl IMKB İmam Hatip Ortaokulu’ndaki aktif durumda olan pansiyonun KYK'ya tahsis edildiğini ve en kısa zamanda ödeneğinin talep edilerek aktif duruma getirileceğini ifade etti. 400 kapasiteli bu yurdun, Kelkit’teki öğrenci barınma sorununu tamamen ortadan kaldıracağına inandığını belirtti. Sonrasında, kız yurdunun kampüs içine ve erkek yurdunun mevcut yerinde değerlendirilmesi planlanmaktadır. Köksal, “Kelkit’te öğrencilerimiz açıkta kalmayacaktır,” diyerek, öğrencilere güvence verdi ve KYK’nın bu yıl barınma ihtiyaçlarına yönelik çözüm üreteceğini vurguladı.  
Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nu tercih eden öğrencilerin barınma sorunlarını çözmek amacıyla KYK, Kelkit’te kız ve erkek yurt müdürlüklerini ayrıştırdı.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nu tercih eden öğrencilerin barınma sorunlarını çözmek amacıyla KYK, Kelkit’te kız ve erkek yurt müdürlüklerini ayrıştırdı. Bu adım, öğrencilerin yurt ve barınma ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamak amacıyla atıldı.

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan yurt başvuruları sürecinde, Kelkit’teki yurt hizmetlerinin kalitesini artırmak ve kontrolü daha iyi sağlamak amacıyla kız ve erkek yurtları için ayrı müdürlükler oluşturuldu. Yurt Hizmetleri Müdürü Necati Köksal, geçen yıl iki farklı yurt kiralandığını ve bu yıl da benzer şekilde öğrencilerin barınma sorunlarının önüne geçilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Köksal, “Bu sezonda eğitim öğretim başlamadan önce kız ve erkek yurtlarını ayrı yurt müdürlüğü olarak yapılandırdık. Bu şekilde hizmetin daha kaliteli olması, kontrolün daha iyi sağlanabilmesi ve Kelkit’e yeni bir müdürlük kazandırılması sağlanmıştır. 4 blok olan yurtlarımızın şimdilik 2 bloğu kız yurdu, 2 bloğu ise erkek yurdu olarak hizmet verecektir.” dedi.

Ayrıca, Köksal, Kelkit 75. Yıl IMKB İmam Hatip Ortaokulu’ndaki aktif durumda olan pansiyonun KYK'ya tahsis edildiğini ve en kısa zamanda ödeneğinin talep edilerek aktif duruma getirileceğini ifade etti. 400 kapasiteli bu yurdun, Kelkit’teki öğrenci barınma sorununu tamamen ortadan kaldıracağına inandığını belirtti. Sonrasında, kız yurdunun kampüs içine ve erkek yurdunun mevcut yerinde değerlendirilmesi planlanmaktadır.

Köksal, “Kelkit’te öğrencilerimiz açıkta kalmayacaktır,” diyerek, öğrencilere güvence verdi ve KYK’nın bu yıl barınma ihtiyaçlarına yönelik çözüm üreteceğini vurguladı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.