Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Küçük: İşsizlikle ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız

SİYASET 25.07.2023 - 09:23, Güncelleme: 25.07.2023 - 09:23 3352+ kez okundu.
 

Küçük: İşsizlikle ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, basınla buluştuğu toplantıda kentin en büyük sorunlarından birisi olan istihdam ve madenlerin durumu hakkındaki soruyu cevaplandırdı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, basınla buluştuğu toplantıda kentin en büyük sorunlarından birisi olan istihdam ve madenlerin durumu hakkındaki soruyu cevaplandırdı. “İşsizlikle ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız” Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü’nün “Çağrı merkezi kapandıktan sonra madenlerimiz şehri ayakta tuttu. Şimdi bunlar da çok hızlı bir şekilde kapanmaya doğru gidiyor. Bu konudaki çalışmalarınız ne aşamada?” sorusunu cevaplandıran Küçük, “Gümüşhane’nin Kelkit, Köse, Şiran ilçelerinde hayvancılık ve sulama birinci sırada. Orayla başlangıç yaptık. Orada Hayvancılık Organize Sanayi birinci sırada. O projeye sahip çıkacağız. Köylüyü orada tutmak, memnun etmek lazım. Sadak Barajının sulamasıyla ilgili ciddi sıkıntılar var. Gelmeden önce DSİ Genel Müdürümüzle görüştüm. Bu yıl yağmurlar nedeniyle ciddi bir sıkıntı yok ama olmaması için ellerinden geleni yapacaklar. Madenlerle ilgili de Koza Altın CEO’suyla görüştüm. Buraya gelecek burada da görüşeceğiz. Hatta buraya büyük bir arama makinesi yolluyorlar. Bugün yarın burada başlar. Biz burada maden bulamadığımız müddetçe sorun olacak. Burada madenin en büyük sıkıntısı bulmak. Bulamazsa yapacağı bir şey yok. Gümüştaş firmasında da aynı sıkıntı var. Yeni bir maden firması da gelmeyi düşünüyor şehrimize. Turizm çok önemli. Bununla ilgili İstanbul'da Ortadoğu turizm temsilcileri var. İnşallah onları buraya getireceğiz. Buradaki bürokratlarla bir araya getirip burada turizmle ilgili ne yapabiliriz, Trabzon’a gelen turisti buraya nasıl alabiliriz diye bir çalışma yapacağız. İşsizlikle ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız, mutlaka da yapmamız lazım. O da bir anda olmuyor. Ama orada da farkımızı göreceksiniz. Sektörün temsilcilerini buraya getireceğiz. Yine tekrar buraya bir çağrı merkezi açılmasının peşine düşeceğiz. Mutlaka buraya bir çağrı merkezi istiyoruz. Çağrı merkezi bacasız bir fabrika gibi. Bu kışın o işin peşine düşeceğiz” dedi. Bir soru üzerine yerel seçimlerle ilgili MHP’nin çeşitli alternatiflerin masada olduğunu belirten Küçük, “Biz Gümüşhane'de yarış olacakmış gibi yerel seçime hazırlık yapıyoruz tüm ilçelerde, beldelerde. Çünkü Gümüşhane'de AK Parti’nin alternatifi biziz. Son genel seçimlerde de bunu gördük. Bunun da sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Farkında olarak hareket ediyoruz" diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, basınla buluştuğu toplantıda kentin en büyük sorunlarından birisi olan istihdam ve madenlerin durumu hakkındaki soruyu cevaplandırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, basınla buluştuğu toplantıda kentin en büyük sorunlarından birisi olan istihdam ve madenlerin durumu hakkındaki soruyu cevaplandırdı.

“İşsizlikle ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız”

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü’nün “Çağrı merkezi kapandıktan sonra madenlerimiz şehri ayakta tuttu. Şimdi bunlar da çok hızlı bir şekilde kapanmaya doğru gidiyor. Bu konudaki çalışmalarınız ne aşamada?” sorusunu cevaplandıran Küçük, “Gümüşhane’nin Kelkit, Köse, Şiran ilçelerinde hayvancılık ve sulama birinci sırada. Orayla başlangıç yaptık. Orada Hayvancılık Organize Sanayi birinci sırada. O projeye sahip çıkacağız. Köylüyü orada tutmak, memnun etmek lazım. Sadak Barajının sulamasıyla ilgili ciddi sıkıntılar var. Gelmeden önce DSİ Genel Müdürümüzle görüştüm. Bu yıl yağmurlar nedeniyle ciddi bir sıkıntı yok ama olmaması için ellerinden geleni yapacaklar. Madenlerle ilgili de Koza Altın CEO’suyla görüştüm. Buraya gelecek burada da görüşeceğiz. Hatta buraya büyük bir arama makinesi yolluyorlar. Bugün yarın burada başlar. Biz burada maden bulamadığımız müddetçe sorun olacak. Burada madenin en büyük sıkıntısı bulmak. Bulamazsa yapacağı bir şey yok. Gümüştaş firmasında da aynı sıkıntı var. Yeni bir maden firması da gelmeyi düşünüyor şehrimize. Turizm çok önemli. Bununla ilgili İstanbul'da Ortadoğu turizm temsilcileri var. İnşallah onları buraya getireceğiz. Buradaki bürokratlarla bir araya getirip burada turizmle ilgili ne yapabiliriz, Trabzon’a gelen turisti buraya nasıl alabiliriz diye bir çalışma yapacağız. İşsizlikle ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız, mutlaka da yapmamız lazım. O da bir anda olmuyor. Ama orada da farkımızı göreceksiniz. Sektörün temsilcilerini buraya getireceğiz. Yine tekrar buraya bir çağrı merkezi açılmasının peşine düşeceğiz. Mutlaka buraya bir çağrı merkezi istiyoruz. Çağrı merkezi bacasız bir fabrika gibi. Bu kışın o işin peşine düşeceğiz” dedi.

Bir soru üzerine yerel seçimlerle ilgili MHP’nin çeşitli alternatiflerin masada olduğunu belirten Küçük, “Biz Gümüşhane'de yarış olacakmış gibi yerel seçime hazırlık yapıyoruz tüm ilçelerde, beldelerde. Çünkü Gümüşhane'de AK Parti’nin alternatifi biziz. Son genel seçimlerde de bunu gördük. Bunun da sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Farkında olarak hareket ediyoruz" diye konuştu.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.