Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran’da 23 Nisan coşkusu

ŞİRAN 24.04.2024 - 10:27, Güncelleme: 24.04.2024 - 10:27 2082 kez okundu.
 

Şiran’da 23 Nisan coşkusu

Şiran’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Şiran’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma programın ardından, Şiran stadyum alanına geçildi. Programa, Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün ve Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan tarafından günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmayla devam etti. Program Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Tüfekçioğlu ve Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün’ün öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından, Atatürk ilkokulu öğrencilerinin “Ben Türk Çocuğuyum” gösterisi ile devam etti. Şehit Turgay Türkmen İlkokulu öğrencisinin 23 Nisan şiiri okumasının ardından, Şehit Muhammet Fazlı Demir Anaokulu Kar Taneleri sınıfı öğrencilerinin “Türk Çocuğusun”  gösterisi gerçekleştirildi. Program devamında Şehit Turgay Türkmen İlkokulu öğrencilerini “Grup Kaşık” gösterisi, Atatürk İlkokulu öğrencelerinin “Bayram Sevinci” gösterisi, Mithat Paşa İlkokulu öğrencilerinin “Koçari” gösterisi, Şehit Turgay Türkmen İlkokulu öğrencilerini “Türk Marşı” gösterisi sunuldu. Son olarak çeşitli yarışmalarda derece giren öğrencilerin, protokol üyeleri tarafından ödül verilmesi ile program sona erdi.  
Şiran’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Şiran’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başladı.

Çelenk sunma programın ardından, Şiran stadyum alanına geçildi. Programa, Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün ve Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan tarafından günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmayla devam etti.

Program Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Tüfekçioğlu ve Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün’ün öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından, Atatürk ilkokulu öğrencilerinin “Ben Türk Çocuğuyum” gösterisi ile devam etti.

Şehit Turgay Türkmen İlkokulu öğrencisinin 23 Nisan şiiri okumasının ardından, Şehit Muhammet Fazlı Demir Anaokulu Kar Taneleri sınıfı öğrencilerinin “Türk Çocuğusun”  gösterisi gerçekleştirildi.

Program devamında Şehit Turgay Türkmen İlkokulu öğrencilerini “Grup Kaşık” gösterisi, Atatürk İlkokulu öğrencelerinin “Bayram Sevinci” gösterisi, Mithat Paşa İlkokulu öğrencilerinin “Koçari” gösterisi, Şehit Turgay Türkmen İlkokulu öğrencilerini “Türk Marşı” gösterisi sunuldu.

Son olarak çeşitli yarışmalarda derece giren öğrencilerin, protokol üyeleri tarafından ödül verilmesi ile program sona erdi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.