Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Abdulbaki Yeniçeri teşekkür etti

ŞİRAN 03.04.2024 - 14:52, Güncelleme: 03.04.2024 - 14:52 3902+ kez okundu.
 

Abdulbaki Yeniçeri teşekkür etti

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde gerçekleştirilen il genel meclisi seçimlerinde, toplamda 8469 oy kullanıldı.
Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2523 oy alarak birinci sırada yer aldı.  Ak Parti 2211 oy ile ikinci sırada yer alırken, Yediden Refah Partisi 1757 oy alarak üçüncü sırada yer aldı. Doğru Yol Partisi 1531 oy ile dördüncü sırada, İyi Parti ise 627 oy ile beşinci sırada yer aldı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  adayı Abdulbaki Yeniçeri, 2523 oy alarak birinci sırada seçilerek Şiran ilçesini il genel meclisinde temsil etmeye hak kazandı. Abdulbaki Yeniçeri; “ Büyük bir özveri ile bizleri il genel meclisinde birinci sıraya taşıyan değerli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Sizlere hizmet için kollarımızı sıvayacağız. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun. Seçim sonuçları ülkemize, devletimize, milletimize ve Şiranlı hemşerilerimize hayırlı olsun.” dedi.
Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde gerçekleştirilen il genel meclisi seçimlerinde, toplamda 8469 oy kullanıldı.

Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2523 oy alarak birinci sırada yer aldı.  Ak Parti 2211 oy ile ikinci sırada yer alırken, Yediden Refah Partisi 1757 oy alarak üçüncü sırada yer aldı. Doğru Yol Partisi 1531 oy ile dördüncü sırada, İyi Parti ise 627 oy ile beşinci sırada yer aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  adayı Abdulbaki Yeniçeri, 2523 oy alarak birinci sırada seçilerek Şiran ilçesini il genel meclisinde temsil etmeye hak kazandı.

Abdulbaki Yeniçeri; “ Büyük bir özveri ile bizleri il genel meclisinde birinci sıraya taşıyan değerli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Sizlere hizmet için kollarımızı sıvayacağız. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun. Seçim sonuçları ülkemize, devletimize, milletimize ve Şiranlı hemşerilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.