Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ziraat Odası Başkanı Kaşıkçı teşekkür etti

ŞİRAN 09.03.2023 - 11:40, Güncelleme: 09.03.2023 - 11:40 2871+ kez okundu.
 

Ziraat Odası Başkanı Kaşıkçı teşekkür etti

Ziraat Odası Seçimi Tamamlanması sonrası Şiran Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Özcan Kaşıkçı teşekkür mesajı yayınladı.
Ziraat Odası Seçimi Tamamlanması sonrası  Şiran Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Özcan Kaşıkçı teşekkür mesajı yayınladı. Kaşıkçı; “Şiran Ziraat Odası 24. Olağan Kongresinde Kongremize katılımda bulunan Şiran Belediye Başkanımız Sayın Mutlu Özel Bey’e, Görele Ziraat Odası Başkanı Sayın Özcan Öner Bey’e, Eynesil Ziraat Odası Başkanı Sayın Orhan Musaoğlu Bey’e, Güce Ziraat Odası Başkanı Sayın Salim İslam Bey’e, Kürtün Ziraat Odası Başkanı Sayın Yunus Karakaş Bey’e, Katılımlarından dolayı Şahsım ve ekibim adına şükranlarımı sunarım... 24. Olağan Genel Kurulumuzun 36 rey ile Başkanlığımda listemiz lehine sonuçlanması akabinde 01 Mart Çarşamba günü Şiran Seçim Kurulundan Mazbatalarımızı alarak ve ertesi günü saat 10:00 da Meclisimi toplayarak Meclis Başkanımızı ve Meclis Başkan Yardımcımızı seçmiş bulunmaktayız buna göre Meclis Başkanlığına İsa Üçüncü, Meclis Başkan Yardımcılığına Zekeriya Mallı Göreve getirilmiştir. Aynı gün saat 11:00 da Yönetim Kurulumuzu toplayarak Görev Dağılımımızı Yapmış bulunmaktayız. Bu dağılıma göre Yönetim Kurulu başkanlığına Özcan Kaşıkçı, Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığına Yusuf Şakir Kurt ve Muhasip Üyeliğe Cafer Şahin Getirilmiştir. Bu güne kadar Odamızı ziyarette bulunan üyelerimize ve üye olmadığı halde ziyarette bulunan tüm misafirlerimize Teşekkürlerimizi sunarım. “ dedi
Ziraat Odası Seçimi Tamamlanması sonrası Şiran Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Özcan Kaşıkçı teşekkür mesajı yayınladı.

Ziraat Odası Seçimi Tamamlanması sonrası  Şiran Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Özcan Kaşıkçı teşekkür mesajı yayınladı.

Kaşıkçı; “Şiran Ziraat Odası 24. Olağan Kongresinde Kongremize katılımda bulunan Şiran Belediye Başkanımız Sayın Mutlu Özel Bey’e, Görele Ziraat Odası Başkanı Sayın Özcan Öner Bey’e, Eynesil Ziraat Odası Başkanı Sayın Orhan Musaoğlu Bey’e, Güce Ziraat Odası Başkanı Sayın Salim İslam Bey’e, Kürtün Ziraat Odası Başkanı Sayın Yunus Karakaş Bey’e, Katılımlarından dolayı Şahsım ve ekibim adına şükranlarımı sunarım...

24. Olağan Genel Kurulumuzun 36 rey ile Başkanlığımda listemiz lehine sonuçlanması akabinde 01 Mart Çarşamba günü Şiran Seçim Kurulundan Mazbatalarımızı alarak ve ertesi günü saat 10:00 da Meclisimi toplayarak Meclis Başkanımızı ve Meclis Başkan Yardımcımızı seçmiş bulunmaktayız buna göre Meclis Başkanlığına İsa Üçüncü, Meclis Başkan Yardımcılığına Zekeriya Mallı Göreve getirilmiştir.

Aynı gün saat 11:00 da Yönetim Kurulumuzu toplayarak Görev Dağılımımızı Yapmış bulunmaktayız. Bu dağılıma göre Yönetim Kurulu başkanlığına Özcan Kaşıkçı, Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığına Yusuf Şakir Kurt ve Muhasip Üyeliğe Cafer Şahin Getirilmiştir. Bu güne kadar Odamızı ziyarette bulunan üyelerimize ve üye olmadığı halde ziyarette bulunan tüm misafirlerimize Teşekkürlerimizi sunarım. “ dedi

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.