Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kulaksız’ın memleketine yatırımları sürüyor

ŞİRAN 31.05.2023 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2023 - 11:27 5826+ kez okundu.
 

Kulaksız’ın memleketine yatırımları sürüyor

Daha önceki yıllarda özellikle köyüne yaptığı yatırımlarla köyünün çehresini değiştiren Gümüşhaneli iş insanı Hasan Kulaksız, şimdi de Şiran Merkezde çok önemli bir yatırıma imza atıyor.
Daha önceki yıllarda özellikle köyüne yaptığı yatırımlarla köyünün çehresini değiştiren Gümüşhaneli iş insanı Hasan Kulaksız, şimdi de Şiran Merkezde çok önemli bir yatırıma imza atıyor. Şiranlı hemşehrilerinden gelen talebe duyarsız kalmayan Hasan Kulaksız, ilçenin önemli bir eksiği olan ve içerisinde Taziye ve Yas evi, Şadırvan, Aşevi ve Gasilhane bulunan vefa projesinin yapımına başlandı. Şiran Karaca Mahallesi, Sinan Ağa Caddesi’nde mülkiyeti Belediye Başkanlığına ait, tüm yapım bedeli iş insanı Hasan Kulaksız tarafından karşılanan, toplamda 320 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan projenin temeli atıldı. Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel’de sosyal medya hesabından projenin detayları hakkında bilgi verirken, Şiranlılar adına hayırsever iş insanı Hasan Kulaksız’a teşekkür etti. Projenin 1 yıl içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Mutlu Özel; “Taziye ve Aş Evimizde, morg, cenaze yıkama alanı, cenaze aracı, şadırvan, lavabolar ve vatandaşlarımızın taziyelerini kabul edebilecekleri alanlardan oluşacaktır. Ayrıca aş evimizde durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza günlük yemek hizmetinde bulunulacaktır. İlçemiz adına desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen iş adamımız Sayın Hasan Kulaksız Beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl içerisinde Taziye ve Aş Evimizin yapımı tamamladıktan sonra hep birlikte vatandaşlarımızla inşallah açılışını gerçekleştireceğiz. Vatanımıza, milletimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. İsminin Semahat & Hasan Kulaksız Taziye ve Aşevi olacağı öğrenilen proje hakkında bilgi veren iş insanı Hasan Kulaksız; “Daha önce köyümüzde (Yukarı Kulaca)uzun soluklu bir çalışma sonucunda ‘Örnek Köy’ projemizi hayata geçirmiştik. Her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan ilçemiz için kıymetli hemşehrilerimden Şiran Merkeze yas evi yapılması için talep geldi. Buna duyarsız kalmamız mümkün değildi. Sayın Belediye Başkanımızda yer tahsis etti ve başladık. Daha önce köyüme yaptırmıştım. Şiran’ımız içinde temeli atıldı. İnşallah en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır” şeklinde konuştu.  
Daha önceki yıllarda özellikle köyüne yaptığı yatırımlarla köyünün çehresini değiştiren Gümüşhaneli iş insanı Hasan Kulaksız, şimdi de Şiran Merkezde çok önemli bir yatırıma imza atıyor.

Daha önceki yıllarda özellikle köyüne yaptığı yatırımlarla köyünün çehresini değiştiren Gümüşhaneli iş insanı Hasan Kulaksız, şimdi de Şiran Merkezde çok önemli bir yatırıma imza atıyor.

Şiranlı hemşehrilerinden gelen talebe duyarsız kalmayan Hasan Kulaksız, ilçenin önemli bir eksiği olan ve içerisinde Taziye ve Yas evi, Şadırvan, Aşevi ve Gasilhane bulunan vefa projesinin yapımına başlandı.

Şiran Karaca Mahallesi, Sinan Ağa Caddesi’nde mülkiyeti Belediye Başkanlığına ait, tüm yapım bedeli iş insanı Hasan Kulaksız tarafından karşılanan, toplamda 320 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan projenin temeli atıldı.

Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel’de sosyal medya hesabından projenin detayları hakkında bilgi verirken, Şiranlılar adına hayırsever iş insanı Hasan Kulaksız’a teşekkür etti.

Projenin 1 yıl içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Mutlu Özel; “Taziye ve Aş Evimizde, morg, cenaze yıkama alanı, cenaze aracı, şadırvan, lavabolar ve vatandaşlarımızın taziyelerini kabul edebilecekleri alanlardan oluşacaktır. Ayrıca aş evimizde durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza günlük yemek hizmetinde bulunulacaktır. İlçemiz adına desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen iş adamımız Sayın Hasan Kulaksız Beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl içerisinde Taziye ve Aş Evimizin yapımı tamamladıktan sonra hep birlikte vatandaşlarımızla inşallah açılışını gerçekleştireceğiz. Vatanımıza, milletimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İsminin Semahat & Hasan Kulaksız Taziye ve Aşevi olacağı öğrenilen proje hakkında bilgi veren iş insanı Hasan Kulaksız; “Daha önce köyümüzde (Yukarı Kulaca)uzun soluklu bir çalışma sonucunda ‘Örnek Köy’ projemizi hayata geçirmiştik. Her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan ilçemiz için kıymetli hemşehrilerimden Şiran Merkeze yas evi yapılması için talep geldi. Buna duyarsız kalmamız mümkün değildi. Sayın Belediye Başkanımızda yer tahsis etti ve başladık. Daha önce köyüme yaptırmıştım. Şiran’ımız içinde temeli atıldı. İnşallah en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.