Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Belediyesinden Dev Yatırım

ŞİRAN 21.03.2024 - 09:04, Güncelleme: 21.03.2024 - 09:04 5359+ kez okundu.
 

Şiran Belediyesinden Dev Yatırım

Şiran Belediye Başkanı ve aynı zamanda (MHP) Şiran Belediye Başkanı Adayı olan Mutlu Özel 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği önemli yatırımlardan birkaç tanesini gazetemizde paylaştı.
Şiran Belediye Başkanı ve aynı zamanda (MHP) Şiran Belediye Başkanı Adayı olan Mutlu Özel 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği önemli yatırımlardan birkaç tanesini gazetemizde paylaştı. 31 Mart 2019 Pazar günü Allah’ın izni ve vatandaşların desteğiyle hiç bir şahsi menfaat ve çıkar ilişkisi gözetmeksizin Şiran belediyesinin ve Şiran halkının hizmeti için çalışmalara başladığını dile getiren Başkan Özel; “Başkanlığımızın süresince tarımsal kalkınma harekatı için belediyemize değeri 50 milyon TL ye varan çeşitli tarımsal araçları hiçbir bedel ödemeden belediyemizin bünyesine kattık.” dedi. Şiran belediye başkanı mutlu özel ayrıca Şiran belediyesine ait enerji sistemi olan güneş enerji sistemini inşa ettiklerini ifade etti. Özel; “ kurduğumuz güneş enerji sistemi ile ürettiğimiz elektrik ile belediyemize aylık 120 bin TL ye varan ek geliri belediyemizin kasasına koyduk ve Allah’ın izniyle koymaya devam edeceğiz. Şiran Belediye Başkanı Özel ; “ Aslında ileriye yönelik en büyük yatırımlarımızdan birisi olan ve Tapusu Erzincan Şeker Fabrikasına ait Alucra kavşağında ki 5.566,23 m2 ( 5 Dönüm 566 metre) olan yeri sadece 3 milyon 162 bin 494 TL bedelle belediyemizin bünyesine kattık.  Bu alınan arsa palet fabrikamızın yeriyle beraber 11.324 m2 (11 bin 324 metre) ulaştı. Böylece güncel değerini de 200 milyon TL’ye çıkarmış olduk.  Tüm bu yatırımları yaparken ilçemizde Kalkınma Ajanslarından ve Çevre Şehircilik Bakanlıklarından toplamda 15 milyon hibe aldık. Süre gelen yıllarda Korona virüs, asrın felaketi Kahramanmaraş depremleri, daralan ülke ekonomimiz ve işsizlik sorunuyla canla başla mücadelemizi devam ettirdik. Bu süre zarfı içerisinde ne kimsenin sırtından kar amacı güdüp hakkımız olmayana el uzattık, nede namuslu ve onurlu belediyecilik anlayışımızdan taviz verdik. Aziz hemşerilerim, dağ dumansız, insan hatasız olmaz el betteki süreç içerisinde hatalarımız olmuştur. Bu hatalardan ders çıkararak sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur.  Fakat şunu net bir şekilde belirtmek isterim ki 5 yıllık süreç içerisinde ne hakkınızı çaldım, nede hakkınızı çaldırdım. Geçirmiş olduğum 5 yıllık sürede beytül mala sahip çıktım.  Kimsenin menfaatini hemşerilerimin menfaatinin üzerinde tutmadım. Bir kardeşiniz olarak; belediyemizi ticarethane olarak görenlere, menfaatleri için her türlü oyunu oynayanlara, hakkı olmayan kazanca göz dikenlere, partilerini ve davalarını çıkarları uğruna değişenlere, amaca giden yolda her şeyi mubah görenlere karşı; hatalarımızdan ders çıkararak bir beş yıl daha Allah’ın izniyle desteklerinize talibim.” açıklamalarında bulundu.
Şiran Belediye Başkanı ve aynı zamanda (MHP) Şiran Belediye Başkanı Adayı olan Mutlu Özel 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği önemli yatırımlardan birkaç tanesini gazetemizde paylaştı.

Şiran Belediye Başkanı ve aynı zamanda (MHP) Şiran Belediye Başkanı Adayı olan Mutlu Özel 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği önemli yatırımlardan birkaç tanesini gazetemizde paylaştı.

31 Mart 2019 Pazar günü Allah’ın izni ve vatandaşların desteğiyle hiç bir şahsi menfaat ve çıkar ilişkisi gözetmeksizin Şiran belediyesinin ve Şiran halkının hizmeti için çalışmalara başladığını dile getiren Başkan Özel; “Başkanlığımızın süresince tarımsal kalkınma harekatı için belediyemize değeri 50 milyon TL ye varan çeşitli tarımsal araçları hiçbir bedel ödemeden belediyemizin bünyesine kattık.” dedi.

Şiran belediye başkanı mutlu özel ayrıca Şiran belediyesine ait enerji sistemi olan güneş enerji sistemini inşa ettiklerini ifade etti. Özel; “ kurduğumuz güneş enerji sistemi ile ürettiğimiz elektrik ile belediyemize aylık 120 bin TL ye varan ek geliri belediyemizin kasasına koyduk ve Allah’ın izniyle koymaya devam edeceğiz.

Şiran Belediye Başkanı Özel ; “ Aslında ileriye yönelik en büyük yatırımlarımızdan birisi olan ve Tapusu Erzincan Şeker Fabrikasına ait Alucra kavşağında ki 5.566,23 m2 ( 5 Dönüm 566 metre) olan yeri sadece 3 milyon 162 bin 494 TL bedelle belediyemizin bünyesine kattık.  Bu alınan arsa palet fabrikamızın yeriyle beraber 11.324 m2 (11 bin 324 metre) ulaştı. Böylece güncel değerini de 200 milyon TL’ye çıkarmış olduk.  Tüm bu yatırımları yaparken ilçemizde Kalkınma Ajanslarından ve Çevre Şehircilik Bakanlıklarından toplamda 15 milyon hibe aldık.

Süre gelen yıllarda Korona virüs, asrın felaketi Kahramanmaraş depremleri, daralan ülke ekonomimiz ve işsizlik sorunuyla canla başla mücadelemizi devam ettirdik. Bu süre zarfı içerisinde ne kimsenin sırtından kar amacı güdüp hakkımız olmayana el uzattık, nede namuslu ve onurlu belediyecilik anlayışımızdan taviz verdik.

Aziz hemşerilerim, dağ dumansız, insan hatasız olmaz el betteki süreç içerisinde hatalarımız olmuştur. Bu hatalardan ders çıkararak sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur.  Fakat şunu net bir şekilde belirtmek isterim ki 5 yıllık süreç içerisinde ne hakkınızı çaldım, nede hakkınızı çaldırdım. Geçirmiş olduğum 5 yıllık sürede beytül mala sahip çıktım.

 Kimsenin menfaatini hemşerilerimin menfaatinin üzerinde tutmadım. Bir kardeşiniz olarak; belediyemizi ticarethane olarak görenlere, menfaatleri için her türlü oyunu oynayanlara, hakkı olmayan kazanca göz dikenlere, partilerini ve davalarını çıkarları uğruna değişenlere, amaca giden yolda her şeyi mubah görenlere karşı; hatalarımızdan ders çıkararak bir beş yıl daha Allah’ın izniyle desteklerinize talibim.” açıklamalarında bulundu.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.