Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran’da İlahî Gecesi Coşkusu: Abdurrahman Önül Sahne Aldı

ŞİRAN 28.03.2025 - 15:07, Güncelleme: 28.03.2025 - 15:07 2654 kez okundu.
 

Şiran’da İlahî Gecesi Coşkusu: Abdurrahman Önül Sahne Aldı

Şiran Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Gönülden Süzülen Söyleşiler” organizasyonlarına devam etti. Bu kapsamda, Şiran Kapalı Spor Salonu’nda ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül’ün sahne aldığı unutulmaz bir program gerçekleştirildi.
Şiran Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Gönülden Süzülen Söyleşiler” organizasyonlarına devam etti. Bu kapsamda, Şiran Kapalı Spor Salonu’nda ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül’ün sahne aldığı unutulmaz bir program gerçekleştirildi. İlahîlerin Büyüsü Şiran’da Yankılandı Şiran Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, Şiran Merkez Camii imam hatibi Erdem Bakırhan’ın Kur’an tilaveti ile başladı. Ardından sahneye çıkan ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle büyük beğeni topladı. Şiranlı vatandaşlar ve çevre ilçelerden gelen katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Abdurrahman Önül, vatandaşlardan gelen istekleri de kırmayarak, geceye renk kattı. Başkan Kara’dan Etkinlikler Hakkında Açıklama Etkinlik sonunda bir konuşma yapan Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, “Gönülden Süzülen Söyleşiler” etkinliklerinin altıncı programını gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Kara, “Nisan ayında yapılacak son program ile etkinliklerimizi tamamlayacağız. Birbirinden değerli sanatçı ve konuşmacılarımızı Şiranlı hemşehrilerimizle buluşturduk. İlerleyen yıllarda da kış aylarında bu etkinliklere devam edeceğiz” dedi. Ayrıca, kış aylarında sosyal aktivite seçeneklerinin sınırlı olduğunu belirten Kara, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla bu tür etkinlikleri düzenlediklerini vurguladı. Yaz aylarında ise farklı sosyal etkinliklerle Şiranlıların hizmetinde olmaya devam edeceklerini ifade etti. Nisan Ayında Nurullah Genç Şiran’da Başkan Kara, ayrıca Nisan ayında düzenlenecek son etkinliğe şair Nurullah Genç’in katılacağını duyurdu ve tüm Şiranlıları programa davet etti. Katılımcılar, etkinlik sonrası ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül ve Başkan Abdulbaki Kara ile hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi unutulmaz kıldılar.
Şiran Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Gönülden Süzülen Söyleşiler” organizasyonlarına devam etti. Bu kapsamda, Şiran Kapalı Spor Salonu’nda ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül’ün sahne aldığı unutulmaz bir program gerçekleştirildi.

Şiran Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Gönülden Süzülen Söyleşiler” organizasyonlarına devam etti. Bu kapsamda, Şiran Kapalı Spor Salonu’nda ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül’ün sahne aldığı unutulmaz bir program gerçekleştirildi.

İlahîlerin Büyüsü Şiran’da Yankılandı

Şiran Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, Şiran Merkez Camii imam hatibi Erdem Bakırhan’ın Kur’an tilaveti ile başladı. Ardından sahneye çıkan ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle büyük beğeni topladı. Şiranlı vatandaşlar ve çevre ilçelerden gelen katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Abdurrahman Önül, vatandaşlardan gelen istekleri de kırmayarak, geceye renk kattı.

Başkan Kara’dan Etkinlikler Hakkında Açıklama

Etkinlik sonunda bir konuşma yapan Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, “Gönülden Süzülen Söyleşiler” etkinliklerinin altıncı programını gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Kara, “Nisan ayında yapılacak son program ile etkinliklerimizi tamamlayacağız. Birbirinden değerli sanatçı ve konuşmacılarımızı Şiranlı hemşehrilerimizle buluşturduk. İlerleyen yıllarda da kış aylarında bu etkinliklere devam edeceğiz” dedi. Ayrıca, kış aylarında sosyal aktivite seçeneklerinin sınırlı olduğunu belirten Kara, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla bu tür etkinlikleri düzenlediklerini vurguladı. Yaz aylarında ise farklı sosyal etkinliklerle Şiranlıların hizmetinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Nisan Ayında Nurullah Genç Şiran’da

Başkan Kara, ayrıca Nisan ayında düzenlenecek son etkinliğe şair Nurullah Genç’in katılacağını duyurdu ve tüm Şiranlıları programa davet etti. Katılımcılar, etkinlik sonrası ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül ve Başkan Abdulbaki Kara ile hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi unutulmaz kıldılar.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.