Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiranspor BAL’landı…

ŞİRAN 02.08.2024 - 13:53, Güncelleme: 02.08.2024 - 13:53 6086+ kez okundu.
 

Şiranspor BAL’landı…

Şiranspor futbol takımı, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de Gümüşhane’mizi temsil etmeye hak kazandı.
Geçtiğimiz sezon Gümüşhane Amatör Ligi'ni 2. sırada tamamlayan Şiranspor, yeni sezon için BAL'da mücadele edecek olan Gümüşhane Üniversitesi’nin haklarını devralarak büyük bir adım attı. Kulüp Başkanı İhsan Taşan, bu başarıyı şöyle değerlendirdi: "Son dört sezondur kıl payı şampiyonlukları kaçırıyorduk. Ancak bu sene, Şiranlı iş insanlarının ve hemşehrilerimizin desteğiyle BAL’da mücadele edeceğiz. Hedefimiz, ligde kalıcı olup kısa süre içinde Şiranspor’umuzu 3. Lig’e çıkarmaktır. Şiranlı hemşehrilerimizin desteğini alacağımıza inanıyoruz. Gümüşhane’mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ayrıca, Şiranspor’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmesi için öncü olup destek veren ŞİDEF Manisa İl Temsilcisi Kaan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yıldız’a teşekkür ederim." Yeni sezonda Şiranspor’a başarılar diliyor ve Gümüşhane’nin futbol arenasındaki bu yeni heyecanını merakla bekliyoruz.  
Şiranspor futbol takımı, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de Gümüşhane’mizi temsil etmeye hak kazandı.

Geçtiğimiz sezon Gümüşhane Amatör Ligi'ni 2. sırada tamamlayan Şiranspor, yeni sezon için BAL'da mücadele edecek olan Gümüşhane Üniversitesi’nin haklarını devralarak büyük bir adım attı.

Kulüp Başkanı İhsan Taşan, bu başarıyı şöyle değerlendirdi: "Son dört sezondur kıl payı şampiyonlukları kaçırıyorduk. Ancak bu sene, Şiranlı iş insanlarının ve hemşehrilerimizin desteğiyle BAL’da mücadele edeceğiz. Hedefimiz, ligde kalıcı olup kısa süre içinde Şiranspor’umuzu 3. Lig’e çıkarmaktır. Şiranlı hemşehrilerimizin desteğini alacağımıza inanıyoruz. Gümüşhane’mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ayrıca, Şiranspor’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmesi için öncü olup destek veren ŞİDEF Manisa İl Temsilcisi Kaan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yıldız’a teşekkür ederim."

Yeni sezonda Şiranspor’a başarılar diliyor ve Gümüşhane’nin futbol arenasındaki bu yeni heyecanını merakla bekliyoruz.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Etem Sevik
(03.08.2024 16:22 - #314)
ETEM SEVİK Konuk Gazeteci ve Yazar Maskeli insanlar gerçekte kim oldukları bilinmesin isterler Sahte maskeli insanların gizemli halleri vardır. Ve yapıp ettikleri öncelikli olarak bireysel menfaatleri için hesap kitap peşinde dolaşmalarıdır. Bu nedenle gözlerinin ardında sırlar ve bilinmeyen hayat hikayeleri saklıdır. Güzel yazılmış bir kitabın sayfalarını çevirenler, kitabın sayfaları arasında bir çok konuyu, fikri, gerçekliği bulur. Aynı zamanda yaşanmış ve hayali hikayeleri.. ve de kendini bulur. Oysa yüzüne sahte maskesini takarak gezen insanların maskeledikleri şey, kendilerini gizlemeleridir. Onlar yalanın, sahteliğin, ikiyüzlülüğün kahramanıdır. Göstermelik maskelerini çıkardıklarında gözleri şeytanca parlar, dillerinden pislik akar. Maskeli insanlar her biri kendi içinde kötü pazarlamacı oldukları için maskelerini yüzlerinde pis görünen tebessümlerinin altında taşır Kuytu köşeler ile sokaklarda sinsice ve haince ilerlerler. Nihayetinde onların sözleri, tavır ve davranışları alçakça planlı ve adice kirlidir.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.