Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiranspor, BAL Ligi İçin Transfer Müjdesi Aldı!

ŞİRAN 15.08.2024 - 12:54, Güncelleme: 15.08.2024 - 12:54 4189+ kez okundu.
 

Şiranspor, BAL Ligi İçin Transfer Müjdesi Aldı!

Şiranspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Bu sezon takımın orta sahasında önemli bir rol üstlenecek olan Serdal Öz, Çorluspor 1947'deki başarılı performansının ardından Şiranspor ile resmi sözleşme imzaladı. Başarılı oyuncunun takıma katılması, Şiranspor'un bu sezonki hedefleri için büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Serdal Öz ve Şiranspor’a bu yeni dönem için başarılar diliyoruz. Bu transfer sürecinde Şiranspor'un elde ettiği destek de oldukça dikkat çekici. Kulüp Başkanı İhsan Taştan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen bu transfer, Manisa'nın tanınmış iş insanı ve spor destekçisi Erhan Yıldız'ın katkılarıyla mümkün oldu. ŞİDEF Manisa Temsilcisi ve Manisa Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı olan Erhan Yıldız, Şiranspor’a maddi ve manevi büyük destek sağlayarak transfer sürecinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı oldu. Şiranspor, bu desteklerle daha güçlü bir kadro ile BAL Ligi’nde mücadele edecek ve taraftarlarını gururlandıracak maçlar ortaya koymayı hedefliyor.  
Şiranspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sezon takımın orta sahasında önemli bir rol üstlenecek olan Serdal Öz, Çorluspor 1947'deki başarılı performansının ardından Şiranspor ile resmi sözleşme imzaladı. Başarılı oyuncunun takıma katılması, Şiranspor'un bu sezonki hedefleri için büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Serdal Öz ve Şiranspor’a bu yeni dönem için başarılar diliyoruz.

Bu transfer sürecinde Şiranspor'un elde ettiği destek de oldukça dikkat çekici. Kulüp Başkanı İhsan Taştan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen bu transfer, Manisa'nın tanınmış iş insanı ve spor destekçisi Erhan Yıldız'ın katkılarıyla mümkün oldu. ŞİDEF Manisa Temsilcisi ve Manisa Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı olan Erhan Yıldız, Şiranspor’a maddi ve manevi büyük destek sağlayarak transfer sürecinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı oldu.

Şiranspor, bu desteklerle daha güçlü bir kadro ile BAL Ligi’nde mücadele edecek ve taraftarlarını gururlandıracak maçlar ortaya koymayı hedefliyor.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.