Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran’da karaca kameralara takıldı

ŞİRAN 13.08.2024 - 13:00, Güncelleme: 13.08.2024 - 13:00 3455+ kez okundu.
 

Şiran’da karaca kameralara takıldı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde sulama kanalı inşaatı yakınına kadar gelen karaca cep telefonu kameralarına takıldı.
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde sulama kanalı inşaatı yakınına kadar gelen karaca cep telefonu kameralarına takıldı. İlçeye bağlı Çağıl köyü kırsalında iş makinesi operatörü tarafından cep telefonuyla kayıt altına alınan karaca, vatandaşları görünce hızla kaçarak bölgeden uzaklaştı. Baraj sulama kanallarının yapımında iş makinesi operatörü olarak çalışan Oğuzhan Üçüncü, sabah işe gittiğinde çalışma sahasının yakınlarında yabani bir hayvan görünce yaklaşarak telefonla kaydetmeye başladı. Önce yaban keçisi sandığı hayvana yaklaşınca karaca olduğunu fark eden Üçüncü, “Telefonla fotoğraflarını çekip videoya aldım. Hayatımda canlı olarak ilk defa karşılaştım. Çok heyecanlandım ve bu civarda ilk defa karaca gördüm. Farklı bir heyecan yaşadım. Kendisine biraz yaklaşmak isteyince köyün alt kısmında bulunan araziye doğru hızla ilerlemeye başladı ve gözden kayboldu” dedi.  
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde sulama kanalı inşaatı yakınına kadar gelen karaca cep telefonu kameralarına takıldı.

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde sulama kanalı inşaatı yakınına kadar gelen karaca cep telefonu kameralarına takıldı.

İlçeye bağlı Çağıl köyü kırsalında iş makinesi operatörü tarafından cep telefonuyla kayıt altına alınan karaca, vatandaşları görünce hızla kaçarak bölgeden uzaklaştı.

Baraj sulama kanallarının yapımında iş makinesi operatörü olarak çalışan Oğuzhan Üçüncü, sabah işe gittiğinde çalışma sahasının yakınlarında yabani bir hayvan görünce yaklaşarak telefonla kaydetmeye başladı.

Önce yaban keçisi sandığı hayvana yaklaşınca karaca olduğunu fark eden Üçüncü, “Telefonla fotoğraflarını çekip videoya aldım. Hayatımda canlı olarak ilk defa karşılaştım. Çok heyecanlandım ve bu civarda ilk defa karaca gördüm. Farklı bir heyecan yaşadım. Kendisine biraz yaklaşmak isteyince köyün alt kısmında bulunan araziye doğru hızla ilerlemeye başladı ve gözden kayboldu” dedi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.