Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kara, Şiran İçin OSB ve Tersun Tüneli Çok Önemli

ŞİRAN 17.07.2024 - 13:59, Güncelleme: 17.07.2024 - 13:59 4676+ kez okundu.
 

Kara, Şiran İçin OSB ve Tersun Tüneli Çok Önemli

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, son günlerde gündemde olan Şiran Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Tersun Tüneli projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, son günlerde gündemde olan Şiran Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Tersun Tüneli projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İş insanı Ömer Yeniçeri'nin ziyareti sırasında yapılan görüşmede, Başkan Kara, OSB'nin Şiran için ekonomik büyüme ve istihdamın yanı sıra bölgenin endüstriyel altyapısının güçlendirilmesi açısından kritik bir adım olduğunu vurguladı. Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı sıra Tersun Tüneli'nin de unutulmaması gerektiğini belirten Kara, bu tünelin OSB için hayati bir bağlantı noktası olacağını ve tamamlandığında Şiran'ın sahil ve limanlarla olan bağlantısının daha da güçleneceğini dile getirdi. Bu durumun Şiran OSB'nin lojistik avantajlarını artırarak bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi. Başkan Kara, Tersun Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte Şiran OSB'nin Trabzon limanlarına olan mesafesinin kısalacağını ve böylece bölgenin ulusal ve uluslararası ticaret yolları üzerinde stratejik bir konuma geleceğini belirtti. Bu durumun bölgedeki yatırımcıların ve işletmelerin ilgisini çekeceğini, dolayısıyla OSB'nin ekonomik çekiciliğinin artacağını ifade etti. Son olarak, Şiran'ın gelişimi için siyasi partilerin ilçe başkanlarını belediyeye davet ederek işbirliği içinde hareket ettiklerini ve projelerin desteklenmesi için verimli görüşmeler yaptıklarını kaydeden Kara, ilçenin her alanda kalkınması için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.
Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, son günlerde gündemde olan Şiran Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Tersun Tüneli projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, son günlerde gündemde olan Şiran Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Tersun Tüneli projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İş insanı Ömer Yeniçeri'nin ziyareti sırasında yapılan görüşmede, Başkan Kara, OSB'nin Şiran için ekonomik büyüme ve istihdamın yanı sıra bölgenin endüstriyel altyapısının güçlendirilmesi açısından kritik bir adım olduğunu vurguladı.

Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı sıra Tersun Tüneli'nin de unutulmaması gerektiğini belirten Kara, bu tünelin OSB için hayati bir bağlantı noktası olacağını ve tamamlandığında Şiran'ın sahil ve limanlarla olan bağlantısının daha da güçleneceğini dile getirdi. Bu durumun Şiran OSB'nin lojistik avantajlarını artırarak bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Başkan Kara, Tersun Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte Şiran OSB'nin Trabzon limanlarına olan mesafesinin kısalacağını ve böylece bölgenin ulusal ve uluslararası ticaret yolları üzerinde stratejik bir konuma geleceğini belirtti. Bu durumun bölgedeki yatırımcıların ve işletmelerin ilgisini çekeceğini, dolayısıyla OSB'nin ekonomik çekiciliğinin artacağını ifade etti.

Son olarak, Şiran'ın gelişimi için siyasi partilerin ilçe başkanlarını belediyeye davet ederek işbirliği içinde hareket ettiklerini ve projelerin desteklenmesi için verimli görüşmeler yaptıklarını kaydeden Kara, ilçenin her alanda kalkınması için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.