Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Doğa tutkunları Yeşilbük Yaylası'nda buluştu

ŞİRAN 29.07.2024 - 14:54, Güncelleme: 29.07.2024 - 14:54 3846+ kez okundu.
 

Doğa tutkunları Yeşilbük Yaylası'nda buluştu

Gümüşhane İzcilik Doğa Spor Kulübü, Şiran ilçesinin Yeşilbük Yaylası'nda kapsamlı bir doğa etkinliği düzenledi. 16 sporcunun katıldığı etkinlik, tarihi ve doğal güzellikleri bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Etkinlik, Çakırkaya Manastırı'nın ziyaretiyle başladı. Ardından ekip, Tomara Şelalesi Tabiat Parkı'na geçerek burada uzun bir mola verdi. Katılımcılar, şelalenin muhteşem manzarasının ve serinletici atmosferinin tadını çıkardı. Öğleden sonra, sporcular Yeşilbük Yaylası'ndaki Alucra'ya ait gölette mola verdi. Bu dinlenme molasında çay içme fırsatı bulan ekip, ardından yaylanın orman içerisinde 5 kilometrelik bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Yeşilbük Beldesi'ndeki kına şenliğine katılan sporcular, yerel kültürü yakından deneyimleme fırsatı buldu. Etkinlik, Şiran Bayraktepe mesire alanında güneşin batışını izleyerek sona erdi. İzcilik Doğa Spor Kulübü Başkanı Ercan Küçüköner, etkinliğe katılan tüm sporculara teşekkür etti. Küçüköner ayrıca, 4 Ağustos 2024 Pazar günü Kelkit ilçesi Çimenli Köyü'ndeki kanyonda yapılacak yürüyüş etkinliğine tüm macera severleri davet etti.  
Gümüşhane İzcilik Doğa Spor Kulübü, Şiran ilçesinin Yeşilbük Yaylası'nda kapsamlı bir doğa etkinliği düzenledi. 16 sporcunun katıldığı etkinlik, tarihi ve doğal güzellikleri bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinlik, Çakırkaya Manastırı'nın ziyaretiyle başladı. Ardından ekip, Tomara Şelalesi Tabiat Parkı'na geçerek burada uzun bir mola verdi. Katılımcılar, şelalenin muhteşem manzarasının ve serinletici atmosferinin tadını çıkardı.

Öğleden sonra, sporcular Yeşilbük Yaylası'ndaki Alucra'ya ait gölette mola verdi. Bu dinlenme molasında çay içme fırsatı bulan ekip, ardından yaylanın orman içerisinde 5 kilometrelik bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yeşilbük Beldesi'ndeki kına şenliğine katılan sporcular, yerel kültürü yakından deneyimleme fırsatı buldu. Etkinlik, Şiran Bayraktepe mesire alanında güneşin batışını izleyerek sona erdi.

İzcilik Doğa Spor Kulübü Başkanı Ercan Küçüköner, etkinliğe katılan tüm sporculara teşekkür etti. Küçüköner ayrıca, 4 Ağustos 2024 Pazar günü Kelkit ilçesi Çimenli Köyü'ndeki kanyonda yapılacak yürüyüş etkinliğine tüm macera severleri davet etti.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.