Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞEKAV'dan Depremzedeler İçin Anlamlı Bağış

DERNEK 14.02.2023 - 13:06, Güncelleme: 14.02.2023 - 13:07 3608+ kez okundu.
 

ŞEKAV'dan Depremzedeler İçin Anlamlı Bağış

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza destek amacıyla maddi yardım yapıldı.
Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza destek amacıyla maddi yardım yapıldı. Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) tarafından depremzede vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla AFAD'a 252.650 TL’lik yardım yapıldı. Depremin meydana gelmesiyle birlikte harekete geçen ŞEKAV yönetim kurulu yaptığı toplantı sonrasında depremdeki yaraların sarılmasına katkı sağlamak amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) hesabına yardım yaptı. ŞEKAV Başkanı Ramazan Kahveci yaptığı açıklamasında; “ Kıymetli Gönül Dostlarımız, Ülkemizde meydana gelen deprem hepimizi derinden üzmüştür. Hepimize geçmiş olsun, ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz. Zor durumda olanlar için Allah’a dua ediyoruz. Deprem bölgesinde yaşayan insanlarımız, kış aylarını yaşadığımız bu zaman diliminde yapılacak her türlü yardıma muhtaç haldedir. Onların yaralarını sarmak, dertlerine ve ihtiyaçlarına küçük de olsa merhem olmak insani bir görevdir. Tarih boyunca vakıflar, yaşanan doğal afetlerde yaraların sarılmasında önemli görevler üstlenmiş, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini ortaya koymuştur. Vakfımız da bu tarihi bilinçle hareket etmektedir. Bu amaçla vakfımız tarafından gönüllülük esasına dayalı olarak deprem bölgesinde yaşayan zor durumdaki insanlarımıza yardım kampanyası başlatılmıştır. Vakfımızın başlatmış olduğu yardım kampanyasına, aşağıda belirtilen ve sadece yardım kampanyası için açılan banka hesabına bağışta bulunarak katılabilirsiniz. Toplanan bağışlar devletimizin başta Kızılay olmak üzere, resmi kurumlarının hesabına vakfımız adına aktarılacak ve banka dekontu sizlerle paylaşılacaktır. Zor günlerden geçtiğimiz böyle zamanlarda, deprem bölgesinde yaşayan insanımıza yardım edelim, acılarını ve sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletelim, onların yanında olduğumuzu hissettirelim. Allah yapacağınız yardımları şimdiden kabul eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun. ” dedi.
Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza destek amacıyla maddi yardım yapıldı.

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza destek amacıyla maddi yardım yapıldı.

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) tarafından depremzede vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla AFAD'a 252.650 TL’lik yardım yapıldı.

Depremin meydana gelmesiyle birlikte harekete geçen ŞEKAV yönetim kurulu yaptığı toplantı sonrasında depremdeki yaraların sarılmasına katkı sağlamak amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) hesabına yardım yaptı.

ŞEKAV Başkanı Ramazan Kahveci yaptığı açıklamasında; “ Kıymetli Gönül Dostlarımız, Ülkemizde meydana gelen deprem hepimizi derinden üzmüştür. Hepimize geçmiş olsun, ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz. Zor durumda olanlar için Allah’a dua ediyoruz.

Deprem bölgesinde yaşayan insanlarımız, kış aylarını yaşadığımız bu zaman diliminde yapılacak her türlü yardıma muhtaç haldedir. Onların yaralarını sarmak, dertlerine ve ihtiyaçlarına küçük de olsa merhem olmak insani bir görevdir.

Tarih boyunca vakıflar, yaşanan doğal afetlerde yaraların sarılmasında önemli görevler üstlenmiş, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini ortaya koymuştur. Vakfımız da bu tarihi bilinçle hareket etmektedir. Bu amaçla vakfımız tarafından gönüllülük esasına dayalı olarak deprem bölgesinde yaşayan zor durumdaki insanlarımıza yardım kampanyası başlatılmıştır. Vakfımızın başlatmış olduğu yardım kampanyasına, aşağıda belirtilen ve sadece yardım kampanyası için açılan banka hesabına bağışta bulunarak katılabilirsiniz. Toplanan bağışlar devletimizin başta Kızılay olmak üzere, resmi kurumlarının hesabına vakfımız adına aktarılacak ve banka dekontu sizlerle paylaşılacaktır.

Zor günlerden geçtiğimiz böyle zamanlarda, deprem bölgesinde yaşayan insanımıza yardım edelim, acılarını ve sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletelim, onların yanında olduğumuzu hissettirelim. Allah yapacağınız yardımları şimdiden kabul eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun. ” dedi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.