Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milli Şair Şiran’da anıldı

ŞİRAN 13.03.2024 - 13:43, Güncelleme: 13.03.2024 - 13:57 6500+ kez okundu.
 

Milli Şair Şiran’da anıldı

Şiran’da 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103.yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü düzenlenen törenle kutlandı.
Şiran Halk Eğitim Merkezinde Fen Lisesi tarafından hazırlanan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Şiran Fen Lisesi Müdürü Kurtuluş Ekmen gerçekleştirdi. Program devamında ise Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından okulun öğretmenlerinin katılarıyla öğrenciler tarafından hazırlan oratoryo, “Korkma” adlı tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Etkinlikte çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programa; Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Belediye Başkanı Mutlu Özel, protokol üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Şiran’da 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103.yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Şiran Halk Eğitim Merkezinde Fen Lisesi tarafından hazırlanan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Şiran Fen Lisesi Müdürü Kurtuluş Ekmen gerçekleştirdi. Program devamında ise Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından okulun öğretmenlerinin katılarıyla öğrenciler tarafından hazırlan oratoryo, “Korkma” adlı tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Etkinlikte çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa; Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Belediye Başkanı Mutlu Özel, protokol üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.