Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Otomobille tır tünel içinde çarpıştı: 2 yaralı

KÜRTÜN (RECEP ERGİN) - Web Sitesi | 06.03.2023 - 09:15, Güncelleme: 06.03.2023 - 09:18 3151+ kez okundu.
 

Otomobille tır tünel içinde çarpıştı: 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesindeki tünel içinde otomobille tır çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesindeki tünel içinde otomobille tır çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza Giresun-Gümüşhane karayolunun Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesi sınırlarındaki Özkürtün tüneli içerisinde gerçekleşti. Hasan Atak (23) yönetimindeki 64 ACN 407 plakalı otomobil karşı yönden gelen Mehmet Salih Duran (44) yönetimindeki 04 AAE 594 plakalı tırla tünel içerisinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada tır sürücüsü yara almazken otomobil sürücüsü Atak ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ömer Yasin Atak (18) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan kolunda sıkıntı olan Ömer Yasin Atak ise ileri tetkik ve tedavi için Trabzon’daki hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle kapanan karayolu her iki aracın da tünel içerisinden kaldırılması ve temizlik çalışmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.  
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesindeki tünel içinde otomobille tır çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesindeki tünel içinde otomobille tır çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Giresun- Gümüşhane karayolunun Kürtün ilçesine bağlı Öz kürtün Beldesi sınırlarındaki Öz kürtün tüneli içerisinde gerçekleşti.

Hasan Atak (23) yönetimindeki 64 ACN 407 plakalı otomobil karşı yönden gelen Mehmet Salih Duran (44) yönetimindeki 04 AAE 594 plakalı tırla tünel içerisinde kafa kafaya çarpıştı.

Kazada tır sürücüsü yara almazken otomobil sürücüsü Atak ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ömer Yasin Atak (18) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan kolunda sıkıntı olan Ömer Yasin Atak ise ileri tetkik ve tedavi için Trabzon’daki hastaneye sevk edildi.

Kaza nedeniyle kapanan karayolu her iki aracın da tünel içerisinden kaldırılması ve temizlik çalışmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.