Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kartal, AK Parti’nin ilk kadın aday adayı oldu

KELKİT 22.03.2023 - 10:12, Güncelleme: 22.03.2023 - 10:12 3174+ kez okundu.
 

Kartal, AK Parti’nin ilk kadın aday adayı oldu

TBMM Halkla İlişkiler Başkanlığında görevli hemşehrimiz Derya Kartal, 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığında başvuruda bulundu.
TBMM Halkla İlişkiler Başkanlığında görevli hemşehrimiz Derya Kartal, 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığında başvuruda bulundu. 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Parti’ye müracaatlar devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda deprem bölgesi için AFAD’a bağış yaptıktan sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya dosyasını teslim eden Derya Kartal, 28. Dönem Milletvekilliği için Gümüşhane’den tek kadın aday adayı oldu.  İyi derece İngilizce ve Arapça bilen Kartal, adaylık başvurusu sonrası tarım, kadın ve genç girişimcilik projeleri hakkında açıklamalarda bulunarak genç nüfusun göç verdiği Gümüşhane için projelerinin hazır olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimize yaptığı hizmetler yolumuzun ışığı oldu. Millet hareketi olan AK Parti, 14 Mayıs seçimlerinde de milletiyle omuz omuza bir destan daha yazacaktır ve 21 yılda elde ettiği tüm kazanımlarla Türkiye Yüzyılı’nı başlatacaktır. Bunun için de tüm teşkilatlarımızla omuz omuza her zamankinden daha çok çalışacağız. Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Gümüşhane Milletvekilliği adaylık başvurusunda bulunan kadın aday adayıyım. Bu noktada teşkilatlarımızın desteğine talibiz. Ancak en önemlisi milletimize ve davamıza hizmet etmektir. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve Gümüşhanemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Derya KARTAL kimdir? 1979 Kelkit – Gümüşhane doğumludur. İlköğretimini Göztepe Arif Paşa İlkokulunda tamamladıktan sonra lise eğitimini Kadıköy Kız Lisesi’nde (burslu) tahsil etmiştir. Üniversite eğitimi için Kıbrıs’a geçen Kartal, Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden  (burslu) mezun olmuştur. Çeşitli özel şirketlerde sırası ile halk ve ilişkiler uzmanı, ar-ge departman sorumlusu  ve Dış Ticaret Proje Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Ümraniye Belediyesi için sair Kadın ve Toplum projeleri üretmiştir. Başarılı çalışmalarından sonra T.C. Başbakanlık Dolmabahçe Ofisinde Özel Kalem olarak vazifelendirilen Kartal, akabinde TBMM Yıldız Ofisine yine özel kalem olarak atanmıştır. Bekar olan Derya Kartal, İngilizce ve Arapça olmak üzere  iki dil bilmekte halihazırda çeşitli vakıf, dernek ve oluşumlar için kadın, insan ve çocuk konseptli proje danışmanlıkları yapmaktadır.    
TBMM Halkla İlişkiler Başkanlığında görevli hemşehrimiz Derya Kartal, 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığında başvuruda bulundu.

TBMM Halkla İlişkiler Başkanlığında görevli hemşehrimiz Derya Kartal, 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığında başvuruda bulundu.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Parti’ye müracaatlar devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda deprem bölgesi için AFAD’a bağış yaptıktan sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya dosyasını teslim eden Derya Kartal, 28. Dönem Milletvekilliği için Gümüşhane’den tek kadın aday adayı oldu. 

İyi derece İngilizce ve Arapça bilen Kartal, adaylık başvurusu sonrası tarım, kadın ve genç girişimcilik projeleri hakkında açıklamalarda bulunarak genç nüfusun göç verdiği Gümüşhane için projelerinin hazır olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimize yaptığı hizmetler yolumuzun ışığı oldu. Millet hareketi olan AK Parti, 14 Mayıs seçimlerinde de milletiyle omuz omuza bir destan daha yazacaktır ve 21 yılda elde ettiği tüm kazanımlarla Türkiye Yüzyılı’nı başlatacaktır. Bunun için de tüm teşkilatlarımızla omuz omuza her zamankinden daha çok çalışacağız. Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Gümüşhane Milletvekilliği adaylık başvurusunda bulunan kadın aday adayıyım. Bu noktada teşkilatlarımızın desteğine talibiz. Ancak en önemlisi milletimize ve davamıza hizmet etmektir. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve Gümüşhanemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Derya KARTAL kimdir?

1979 Kelkit – Gümüşhane doğumludur. İlköğretimini Göztepe Arif Paşa İlkokulunda tamamladıktan sonra lise eğitimini Kadıköy Kız Lisesi’nde (burslu) tahsil etmiştir. Üniversite eğitimi için Kıbrıs’a geçen Kartal, Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden  (burslu) mezun olmuştur. Çeşitli özel şirketlerde sırası ile halk ve ilişkiler uzmanı, ar-ge departman sorumlusu  ve Dış Ticaret Proje Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Ümraniye Belediyesi için sair Kadın ve Toplum projeleri üretmiştir. Başarılı çalışmalarından sonra T.C. Başbakanlık Dolmabahçe Ofisinde Özel Kalem olarak vazifelendirilen Kartal, akabinde TBMM Yıldız Ofisine yine özel kalem olarak atanmıştır. Bekar olan Derya Kartal, İngilizce ve Arapça olmak üzere  iki dil bilmekte halihazırda çeşitli vakıf, dernek ve oluşumlar için kadın, insan ve çocuk konseptli proje danışmanlıkları yapmaktadır.
 

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.