Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ünsal Grup Şiran Akademi Spor Evinde Mağlup Oldu

ŞİRAN 08.01.2024 - 12:34, Güncelleme: 08.01.2024 - 12:34 6116+ kez okundu.
 

Ünsal Grup Şiran Akademi Spor Evinde Mağlup Oldu

TVF Alparslan Endüstri Erkekler 1.liginin 12’nci haftasında kendi evinde Gaziantep Gençlik Sporu ağırlayan temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi Spor sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.
Lig lideri konuk takım önünde başa baş bir oyun ortaya koyan Şiran Akademi, basit hatalar nedeniyle uzatmaya giden ilk seti 26-24 kaybetti. İkinci sette de rakibine 25-20 kaybeden temsilcimiz, üstün bir oyun sergilediği 3’ncü seti 25-18 önde tamamladı. Karşılaşmanın son seti de her iki ekip arasında yaşanan kıyasıya mücadeleye sahne olurken, son bölümde üst üste sayı bulan konuk ekip seti 25-21 maçı da 3-1 kazanmış oldu. Zorlu rakibi karşısında oyunun belli bölümlerinde çok iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz play-off umutlarını gelecek haftalara taşıdı. Ligin 13’ncü haftasında Hakkari Gençlik Sportif Faaliyetler ile 14 Ocak Pazar günü karşılaşacak olan temsilcimiz, maçı kazanması halinde hedef olarak belirlenen play-off için önemli bir engeli geride bırakmış olacak. kaynak:gümüşkoza  
TVF Alparslan Endüstri Erkekler 1.liginin 12’nci haftasında kendi evinde Gaziantep Gençlik Sporu ağırlayan temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi Spor sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Lig lideri konuk takım önünde başa baş bir oyun ortaya koyan Şiran Akademi, basit hatalar nedeniyle uzatmaya giden ilk seti 26-24 kaybetti.

İkinci sette de rakibine 25-20 kaybeden temsilcimiz, üstün bir oyun sergilediği 3’ncü seti 25-18 önde tamamladı. Karşılaşmanın son seti de her iki ekip arasında yaşanan kıyasıya mücadeleye sahne olurken, son bölümde üst üste sayı bulan konuk ekip seti 25-21 maçı da 3-1 kazanmış oldu.

Zorlu rakibi karşısında oyunun belli bölümlerinde çok iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz play-off umutlarını gelecek haftalara taşıdı. Ligin 13’ncü haftasında Hakkari Gençlik Sportif Faaliyetler ile 14 Ocak Pazar günü karşılaşacak olan temsilcimiz, maçı kazanması halinde hedef olarak belirlenen play-off için önemli bir engeli geride bırakmış olacak. kaynak:gümüşkoza

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.