Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran’da 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlandı

ŞİRAN 18.03.2024 - 14:32, Güncelleme: 18.03.2024 - 14:32 5710+ kez okundu.
 

Şiran’da 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlandı

Şiran’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü düzenlenen bir dizi programla kutlandı.
Kutlama programı Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kaymakam Mehmet Alperen Başkapan ve Belediye Başkan Mutlu Özel’in çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Veli Gökhan Parmaksız gerçekleştirdi. Anıt önündeki program sona erdi.  Program devamı ise Şiran Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesinin düzenlediği etkinlik, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün gerçekleştirdi. Devamında ise slayt gösterisi, tiyatro, oratoryo gösterisi sunuldu. Kapanış konuşmasını ise Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan gerçekleştirdi. Şiir kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere; Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Veli Gökhan Parmaksız tarafından ödülleri verildi.  
Şiran’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü düzenlenen bir dizi programla kutlandı.

Kutlama programı Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kaymakam Mehmet Alperen Başkapan ve Belediye Başkan Mutlu Özel’in çelenk sunmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Veli Gökhan Parmaksız gerçekleştirdi. Anıt önündeki program sona erdi. 

Program devamı ise Şiran Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesinin düzenlediği etkinlik, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün gerçekleştirdi. Devamında ise slayt gösterisi, tiyatro, oratoryo gösterisi sunuldu. Kapanış konuşmasını ise Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan gerçekleştirdi.

Şiir kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere; Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Veli Gökhan Parmaksız tarafından ödülleri verildi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.