Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Temsilcimiz Galibiyetle Döndü

ŞİRAN 15.01.2024 - 14:42, Güncelleme: 15.01.2024 - 14:42 5775+ kez okundu.
 

Şiran Temsilcimiz Galibiyetle Döndü

TVF Alparslan Endüstri Erkekler 1.liginin 13’ncü haftasında deplasmanda Hakkari Gençlik Sportif Faaliyetler konuk olan temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi Spor sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.
Lig altıncısı ev sahibi takım önünde başa baş bir oyun ortaya koyan Şiran Akademi, basit hatalar nedeniyle uzatmaya giden ilk seti 31-29 kaybetti. İkinci sette rakibine üstünlük kuran temsilcimiz  25-21 kazanarak maçı 1-1'e getirmeyi başardı, üstün bir oyun sergilediği 3’ncü seti ise 25-17 önde tamamlayarak maçı 2-1'e getirmeyi başardı. Yaptığı hatalar yüzünden 4. seti mağlup tamamlayan temsilcimiz seti 27-25 kaybetti. Karşılaşmanın son seti de her iki ekip arasında yaşanan kıyasıya mücadeleye sahne olurken, son bölümde üst üste sayı bulan temsilcimiz seti 15-10 maçı da 3-2 kazanmış oldu. Zorlu rakibi karşısında oyunda üstünlük kuran temsilcimiz play-off umutlarını tazeleyerek puanını 13'e çıkardı. Ligin 14’ncü haftasında Yenişehir Belediyesi  ile 21 Ocak Pazar günü karşılaşacak olan temsilcimiz, maçı kazanması halinde hedef olarak belirlenen play-off için önemli bir engeli daha geride bırakmış olacak. Haber merkezi  
TVF Alparslan Endüstri Erkekler 1.liginin 13’ncü haftasında deplasmanda Hakkari Gençlik Sportif Faaliyetler konuk olan temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi Spor sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Lig altıncısı ev sahibi takım önünde başa baş bir oyun ortaya koyan Şiran Akademi, basit hatalar nedeniyle uzatmaya giden ilk seti 31-29 kaybetti.

İkinci sette rakibine üstünlük kuran temsilcimiz  25-21 kazanarak maçı 1-1'e getirmeyi başardı, üstün bir oyun sergilediği 3’ncü seti ise 25-17 önde tamamlayarak maçı 2-1'e getirmeyi başardı. Yaptığı hatalar yüzünden 4. seti mağlup tamamlayan temsilcimiz seti 27-25 kaybetti. Karşılaşmanın son seti de her iki ekip arasında yaşanan kıyasıya mücadeleye sahne olurken, son bölümde üst üste sayı bulan temsilcimiz seti 15-10 maçı da 3-2 kazanmış oldu.

Zorlu rakibi karşısında oyunda üstünlük kuran temsilcimiz play-off umutlarını tazeleyerek puanını 13'e çıkardı. Ligin 14’ncü haftasında Yenişehir Belediyesi  ile 21 Ocak Pazar günü karşılaşacak olan temsilcimiz, maçı kazanması halinde hedef olarak belirlenen play-off için önemli bir engeli daha geride bırakmış olacak. Haber merkezi

 

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.