Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Akademi Spor 1. Ligde

SPOR 18.07.2023 - 09:40, Güncelleme: 18.07.2023 - 09:40 4458+ kez okundu.
 

Şiran Akademi Spor 1. Ligde

Geçtiğimiz yıl TVF 2. ligde mücadele eden Şiran temsilcimiz 1. lige çıkmaya hak kazandı.
Geçtiğimiz yıl TVF 2. ligde mücadele eden Şiran temsilcimiz 1. lige çıkmaya hak kazandı. Şiran Akademi spor 2022-2023 sezonu play off final müsabakalarında 1. lige çıkan 4 takımın ardından ilk sırada yer almıştı. Alparslan Endüstri 1. liginde oynayacak olan bir takımın ligden çekilmesi sonucunda Şiran Akademi Spor lige davet edildi. Katılım ücretini TVF ye yatıran kulüp yönetimi 1. lige katılım işlemlerini tamamladı. 2023-2024 sezonunda Ünsal Group Şiran Akademi Spor Şiran’ı ve Gümüşhane’yi ulusal arenada Alparslan Endüstri 1. ligi B grubunda temsil edecek. Kulüp başkanlığından yapılan açıklamada ilçemize, ilimize ve sporseverlere hayırlı olsun denildi.
Geçtiğimiz yıl TVF 2. ligde mücadele eden Şiran temsilcimiz 1. lige çıkmaya hak kazandı.

Geçtiğimiz yıl TVF 2. ligde mücadele eden Şiran temsilcimiz 1. lige çıkmaya hak kazandı.

Şiran Akademi spor 2022-2023 sezonu play off final müsabakalarında 1. lige çıkan 4 takımın ardından ilk sırada yer almıştı.

Alparslan Endüstri 1. liginde oynayacak olan bir takımın ligden çekilmesi sonucunda Şiran Akademi Spor lige davet edildi. Katılım ücretini TVF ye yatıran kulüp yönetimi 1. lige katılım işlemlerini tamamladı.

2023-2024 sezonunda Ünsal Group Şiran Akademi Spor Şiran’ı ve Gümüşhane’yi ulusal arenada Alparslan Endüstri 1. ligi B grubunda temsil edecek. Kulüp başkanlığından yapılan açıklamada ilçemize, ilimize ve sporseverlere hayırlı olsun denildi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.