Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Akademi Serisini Sürdürdü!

ŞİRAN 29.01.2024 - 13:11, Güncelleme: 29.01.2024 - 13:11 4886+ kez okundu.
 

Şiran Akademi Serisini Sürdürdü!

TVF Alparslan Endüstri Erkekler 1.liginin 15’nci haftasında deplasmanda Seyhan Yıldırım’a konuk olan temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi Spor sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.
Lig altıncısı ev sahibi takım önünde başa baş bir oyun ortaya koyan Şiran Akademi, basit hatalar nedeniyle ilk seti 25-22 kaybetti. İkinci sette rakibine üstünlük kuran temsilcimiz  25-12 kazanarak maçı 1-1'e getirmeyi başardı, kıran kırana geçen 3’ncü sette rakibine üstünlük kuramayan temsilcimiz seti 25-21 kaybetti maç 2-1. Byük bir mücadeleye sahip olan 4. Sette rakibine üstünlük kuran temsilcimiz seti 25-22 kazanarak maçı 2-2’ye getirmeyi başardı. Karşılaşmanın son seti de her iki ekip arasında yaşanan kıyasıya mücadeleye sahne olurken, son bölümde üst üste sayı bulan temsilcimiz seti 15-12 maçı da 3-2 kazanmış oldu. Bu galibiyet ile 3 maçlık seri yakalayan temsilcimiz iyi gidişatını sürdürdü.   Zorlu rakibi karşısında oyunda üstünlük kuran temsilcimiz play-off umutlarını tazeleyerek puanını 18'e çıkardı. Ligin 16’ncı haftasında Niksar Belediyesini 4 Şubat Pazar günü saat 14:00’da konuk edecek olan temsilcimiz, maçı kazanması halinde hedef olarak belirlenen play-off için önemli bir engeli daha geride bırakmış olacak.
TVF Alparslan Endüstri Erkekler 1.liginin 15’nci haftasında deplasmanda Seyhan Yıldırım’a konuk olan temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi Spor sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Lig altıncısı ev sahibi takım önünde başa baş bir oyun ortaya koyan Şiran Akademi, basit hatalar nedeniyle ilk seti 25-22 kaybetti.

İkinci sette rakibine üstünlük kuran temsilcimiz  25-12 kazanarak maçı 1-1'e getirmeyi başardı, kıran kırana geçen 3’ncü sette rakibine üstünlük kuramayan temsilcimiz seti 25-21 kaybetti maç 2-1. Byük bir mücadeleye sahip olan 4. Sette rakibine üstünlük kuran temsilcimiz seti 25-22 kazanarak maçı 2-2’ye getirmeyi başardı. Karşılaşmanın son seti de her iki ekip arasında yaşanan kıyasıya mücadeleye sahne olurken, son bölümde üst üste sayı bulan temsilcimiz seti 15-12 maçı da 3-2 kazanmış oldu. Bu galibiyet ile 3 maçlık seri yakalayan temsilcimiz iyi gidişatını sürdürdü.

 

Zorlu rakibi karşısında oyunda üstünlük kuran temsilcimiz play-off umutlarını tazeleyerek puanını 18'e çıkardı. Ligin 16’ncı haftasında Niksar Belediyesini 4 Şubat Pazar günü saat 14:00’da konuk edecek olan temsilcimiz, maçı kazanması halinde hedef olarak belirlenen play-off için önemli bir engeli daha geride bırakmış olacak.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.