Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kurt müracaatını gerçekleştirdi

ŞİRAN 08.01.2024 - 12:24, Güncelleme: 08.01.2024 - 12:27 6208+ kez okundu.
 

Kurt müracaatını gerçekleştirdi

İlimizin ve Şiran ilçemizin sevilen simalarından iş insanı Yusuf Şakir Kurt, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliği için müracaatını gerçekleştirdi.
Kurt beraberinde; AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Şiran Belediye Başkan aday adayı Kadir Yıldız, Akbulak köyü muhtarı Vedat Pambuk ve kanaat önderlerinden Yalçın Yıldız, Ümit Güneş, Erbey Sökmen, Ufuk Güneş, Mutlu Aydın, Ayhan Işık, Erhan Aylar, Söğütalan köyü muhtarı H. Abdurahman Yavuz ve kanaat önderlerinden İsmail Aksoy, Erenkaya Mahallesi muhtarı Coşkun Şalcı ve kanaat önderi Beyler Yılmaz, Kavakpınarı köyü muhtarı Binali Demir ve kanaat önderlerinden Güven Şiran, Yukarıduruçay köyü muhtarı Serkan Kılıç, Akçalı köyü muhtarı Erdem Piliç, Darıbükü köyü muhtarı Kazım Bozu, Çambaşı köyü muhtarı Engin Şenel, Gökçeler köyü kanaat önderlerinden Murat Yıldırım ve Yavuz Öztürk, Veysel Öztürk, Bilgili Mahallesi emekli öğretmen Nizamettin Güngör’ün katılımı ile Şiran Adalet ve Kalkınma Partisin İlçe Başkanlığına İl Genel Meclisi aday adaylığı için müracaatını gerçekleştirdi. Hazırladığı müracaat evraklarını AK Parti Şiran İlçe bakanlığına teslim eden Kurt, ardından yaptığı açıklamada aday adaylığını duyurdu. Kurt; ‘’Saygı değer dostlarım, Türkiye yüzyılında, hatta Türklüğün yüz yılında ve bu yüzyıla mührünü vuran Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler doğrultusunda bizlerde bir şeyler yapabilmenin gayret ve niyeti ile elimizi taşın altına koymak iyi ve güzel şeylere vesile olmak için buradayız. Sizlerin de destek ve teşviki ile İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı için müracaatımızı gerçekleştiriyoruz. Teşvik siz dostlarımdan, müracaat bizden, taktir ise Ak Parti Teşkilatı'ndan. Özelde Şiran'ımızı, genelde ise Gümüşhane'mizi ve partimizi en iyi biçimde temsil etme niyet ve gayreti içinde olacağımdan önce kendime sonrada sizlere söz veriyorum. Kıymetli dostlarım hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, gayret bizden tevfik Allah'tan’’  diyerek müracaatını tamamladı. Yusuf Şakir Kurt kimdir? 2001 Yılında Dumlupınar Üniversitesi Kamu yönetimi Bölümü Bilecik İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini Şeref Öğrencisi olarak derece ile bitirdim. 2022 yılında Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Beşeri ilimler Fakültesi Eğitim Bilimleri Yönetim ve Denetimi bölümünde yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Lisans eğitiminden sonra; ailemizin uğraşı alanlarını biraz daha disiplin altına sokmak ve çağın gereği olan; kayıt altında, planlı üretim ve ticari büyümeyi sağlamak için aile şirketlerinin kuruluşunu gerçekleştirdim. Halen Gümüşhane, Ankara ve İzmir’de yap-sat, emlakçılık, hayvancılık, tarım, sigortacılık, tedarikçilik gibi çeşitli alanlarda faaliyetlerini sürdüren şirketlerimizin Genel Müdürlüğünü yapmaktayım. Adalet ve Kalkınma Parti’sinin kuruluşundan itibaren de bulunduğum alanda partimin verdiği görevleri yapmaktan mutluluk duydum.  
İlimizin ve Şiran ilçemizin sevilen simalarından iş insanı Yusuf Şakir Kurt, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliği için müracaatını gerçekleştirdi.

Kurt beraberinde; AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Şiran Belediye Başkan aday adayı Kadir Yıldız, Akbulak köyü muhtarı Vedat Pambuk ve kanaat önderlerinden Yalçın Yıldız, Ümit Güneş, Erbey Sökmen, Ufuk Güneş, Mutlu Aydın, Ayhan Işık, Erhan Aylar, Söğütalan köyü muhtarı H. Abdurahman Yavuz ve kanaat önderlerinden İsmail Aksoy, Erenkaya Mahallesi muhtarı Coşkun Şalcı ve kanaat önderi Beyler Yılmaz, Kavakpınarı köyü muhtarı Binali Demir ve kanaat önderlerinden Güven Şiran, Yukarıduruçay köyü muhtarı Serkan Kılıç, Akçalı köyü muhtarı Erdem Piliç, Darıbükü köyü muhtarı Kazım Bozu, Çambaşı köyü muhtarı Engin Şenel, Gökçeler köyü kanaat önderlerinden Murat Yıldırım ve Yavuz Öztürk, Veysel Öztürk, Bilgili Mahallesi emekli öğretmen Nizamettin Güngör’ün katılımı ile Şiran Adalet ve Kalkınma Partisin İlçe Başkanlığına İl Genel Meclisi aday adaylığı için müracaatını gerçekleştirdi.

Hazırladığı müracaat evraklarını AK Parti Şiran İlçe bakanlığına teslim eden Kurt, ardından yaptığı açıklamada aday adaylığını duyurdu. Kurt; ‘’Saygı değer dostlarım, Türkiye yüzyılında, hatta Türklüğün yüz yılında ve bu yüzyıla mührünü vuran Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler doğrultusunda bizlerde bir şeyler yapabilmenin gayret ve niyeti ile elimizi taşın altına koymak iyi ve güzel şeylere vesile olmak için buradayız. Sizlerin de destek ve teşviki ile İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı için müracaatımızı gerçekleştiriyoruz. Teşvik siz dostlarımdan, müracaat bizden, taktir ise Ak Parti Teşkilatı'ndan. Özelde Şiran'ımızı, genelde ise Gümüşhane'mizi ve partimizi en iyi biçimde temsil etme niyet ve gayreti içinde olacağımdan önce kendime sonrada sizlere söz veriyorum. Kıymetli dostlarım hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, gayret bizden tevfik Allah'tan’’  diyerek müracaatını tamamladı.

Yusuf Şakir Kurt kimdir?

2001 Yılında Dumlupınar Üniversitesi Kamu yönetimi Bölümü Bilecik İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini Şeref Öğrencisi olarak derece ile bitirdim.

2022 yılında Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Beşeri ilimler Fakültesi Eğitim Bilimleri Yönetim ve Denetimi bölümünde yüksek lisans eğitimimi tamamladım.

Lisans eğitiminden sonra; ailemizin uğraşı alanlarını biraz daha disiplin altına sokmak ve çağın gereği olan; kayıt altında, planlı üretim ve ticari büyümeyi sağlamak için aile şirketlerinin kuruluşunu gerçekleştirdim.

Halen Gümüşhane, Ankara ve İzmir’de yap-sat, emlakçılık, hayvancılık, tarım, sigortacılık, tedarikçilik gibi çeşitli alanlarda faaliyetlerini sürdüren şirketlerimizin Genel Müdürlüğünü yapmaktayım.

Adalet ve Kalkınma Parti’sinin kuruluşundan itibaren de bulunduğum alanda partimin verdiği görevleri yapmaktan mutluluk duydum.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.