Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Korkut, 40. Yılda 40 Vizyon Projesi'ni açıkladı

SİYASET 11.12.2023 - 09:47, Güncelleme: 11.12.2023 - 09:47 4076+ kez okundu.
 

Korkut, 40. Yılda 40 Vizyon Projesi'ni açıkladı

AK Parti’den İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı olan Gümüşhaneli hemşehrimiz Av. Mustafa Korkut, ilçenin 40.yılına özel 40 vizyon projesini açıkladı.
Projeleriyle ile adından söz ettiren AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Korkut, 40. Yılda 40 Vizyon Proje hedefiyle ilçeye hizmet etmek için kolları sıvadı.  Korkut, Küçükçekmece Gölü çevresini cazibe merkezi haline getirecek projelerden, engellilere yönelik hizmetlere, gastronomiden, kadın ve aileye yönelik projelere kadar birçok alanda hayata geçirmek istediği projelerini açıkladı. Korkut, projelerini tanıtmak için düzenlediği basın toplantısında, "Küçükçekmece'nin 40. yılında hak ettiği hizmeti sunmak için aday oldum. Sokak röportajları yaparak vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Bu talepleri dikkate alarak, ilçemize değer katacak projeler hazırladık" dedi. Korkut'un projeleri arasında Küçükçekmece Gölü çevresine Büyük Ölçekli Bilim Merkezi, Deniz Ürünleri Sosyal Tesisi, Kültür Yolu ve Su Sporları Merkezi gibi ögeler kazandırılması yer alıyor. Bununla beraber kahve büfelerinin kurulumundan, çalışan annelere, gastronomiden, 3. bölgedeki en büyük engelsiz merkezine değin birçok proje bulunuyor. Korkut, projelerini hayata geçirebilmek için ilçe halkından destek istedi. Mustafa Korkut Kimdir? 1976 yılında Gümüşhane'nin merkeze bağlı Yeşildere köyünde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 1999 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Siyasi hayatına Ak Parti'de 2002 yılında Küçükçekmece Yeşilova mahallesi Mahalle yönetim kurulu üyesi olarak başladı. Sırasıyla İkinci kongre döneminde 2008 yılında ilçe yedek yönetim kurulu üyesi, üçüncü kongre döneminde ilçe yönetim kurulu üyesi, dördüncü yönetim kurulu döneminde ilçe yürütme kurulu üyesi olarak seçildi. Bu süre zarfında ilçe Seçim kurulu üyeliği, ilçe Seçim işleri başkanlığı görevlerini yerine getirdi. Akabinde 2013- 2021 yılları arasında AK Parti Küçükçekmece ilçe başkanlığı vazifesini üstlendi. 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde İstanbul 3. Bölge 22. Sıra Milletvekili Adayı gösterildi. Hukukçular Derneği üyeliği, İlim yayma cemiyeti Küçükçekmece kurucu yönetim kurulu üyeliği, Motor Spor Kulüpleri yöneticiliği, Yeşilova Esnaf Spor yönetim kurulu üyeliği, Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma Derneği danışma kurulu üyeliği görevlerini yürüten Siyasetçi Korkut, iş yaşamına İstanbul İkinci Baro Başkanlığına bağlı olarak avukatlık ofisinde devam etmektedir. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir. Evlidir. İki çocuk babasıdır.  
AK Parti’den İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı olan Gümüşhaneli hemşehrimiz Av. Mustafa Korkut, ilçenin 40.yılına özel 40 vizyon projesini açıkladı.

Projeleriyle ile adından söz ettiren AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Korkut, 40. Yılda 40 Vizyon Proje hedefiyle ilçeye hizmet etmek için kolları sıvadı. 

Korkut, Küçükçekmece Gölü çevresini cazibe merkezi haline getirecek projelerden, engellilere yönelik hizmetlere, gastronomiden, kadın ve aileye yönelik projelere kadar birçok alanda hayata geçirmek istediği projelerini açıkladı.

Korkut, projelerini tanıtmak için düzenlediği basın toplantısında, "Küçükçekmece'nin 40. yılında hak ettiği hizmeti sunmak için aday oldum. Sokak röportajları yaparak vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Bu talepleri dikkate alarak, ilçemize değer katacak projeler hazırladık" dedi.

Korkut'un projeleri arasında Küçükçekmece Gölü çevresine Büyük Ölçekli Bilim Merkezi, Deniz Ürünleri Sosyal Tesisi, Kültür Yolu ve Su Sporları Merkezi gibi ögeler kazandırılması yer alıyor. Bununla beraber kahve büfelerinin kurulumundan, çalışan annelere, gastronomiden, 3. bölgedeki en büyük engelsiz merkezine değin birçok proje bulunuyor.

Korkut, projelerini hayata geçirebilmek için ilçe halkından destek istedi.

Mustafa Korkut Kimdir?

1976 yılında Gümüşhane'nin merkeze bağlı Yeşildere köyünde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 1999 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Siyasi hayatına Ak Parti'de 2002 yılında Küçükçekmece Yeşilova mahallesi Mahalle yönetim kurulu üyesi olarak başladı. Sırasıyla İkinci kongre döneminde 2008 yılında ilçe yedek yönetim kurulu üyesi, üçüncü kongre döneminde ilçe yönetim kurulu üyesi, dördüncü yönetim kurulu döneminde ilçe yürütme kurulu üyesi olarak seçildi. Bu süre zarfında ilçe Seçim kurulu üyeliği, ilçe Seçim işleri başkanlığı görevlerini yerine getirdi. Akabinde 2013- 2021 yılları arasında AK Parti Küçükçekmece ilçe başkanlığı vazifesini üstlendi. 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde İstanbul 3. Bölge 22. Sıra Milletvekili Adayı gösterildi.

Hukukçular Derneği üyeliği, İlim yayma cemiyeti Küçükçekmece kurucu yönetim kurulu üyeliği, Motor Spor Kulüpleri yöneticiliği, Yeşilova Esnaf Spor yönetim kurulu üyeliği, Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma Derneği danışma kurulu üyeliği görevlerini yürüten Siyasetçi Korkut, iş yaşamına İstanbul İkinci Baro Başkanlığına bağlı olarak avukatlık ofisinde devam etmektedir. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir. Evlidir. İki çocuk babasıdır.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.