Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti İl Genel Meclis Adaylarını Tanıttı

ŞİRAN 17.01.2024 - 13:06, Güncelleme: 17.01.2024 - 13:08 6017+ kez okundu.
 

İYİ Parti İl Genel Meclis Adaylarını Tanıttı

Şiran İYİ Parti Başkanlığı 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İl Genel Meclis adaylarını açıkladı. Yapılan açıklamada ilçemizi temsilen Nafi Tuncer ve Cemal Sarı aday oldu.
Bolluk ve Sarıca’da öğretmenlik, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüklerinde idarecilik görevi yapıp emekli olduktan sonra Şiran’da Kızılay Derneğini kurarak uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Nafi Tuncer ve Yeşilbük Belediyesi ile Şiran’da öğretmenlik yapan Cemal Sarı, İYİ Parti teşkilatı kurucu üyeleri ve yönetim kurulu tarafından İl Genel Meclisi üyeliğine aday gösterildi. İl Genel Meclislerinin il, ilçe halkının mahalli müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan karar organları olduğunu dile getiren Nafi Tuncer, bu çerçevede verilecek göreve talip olduklarını ve bu sorunluluğu layıkıyla yerine getirmek için il Genel Meclisinde görev almak isteğiyle aday olduklarını ifade etti. Tuncer, “Görev almamız halinde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izni ile amacımız ilçemizin ihtiyaç ve sorunlarını halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde çözmek olacaktır. Bizlerle ve sizlerin desteği ile Şiran iyi olacak, destek sizden hizmet bizden” dedi.
Şiran İYİ Parti Başkanlığı 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İl Genel Meclis adaylarını açıkladı. Yapılan açıklamada ilçemizi temsilen Nafi Tuncer ve Cemal Sarı aday oldu.

Bolluk ve Sarıca’da öğretmenlik, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüklerinde idarecilik görevi yapıp emekli olduktan sonra Şiran’da Kızılay Derneğini kurarak uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Nafi Tuncer ve Yeşilbük Belediyesi ile Şiran’da öğretmenlik yapan Cemal Sarı, İYİ Parti teşkilatı kurucu üyeleri ve yönetim kurulu tarafından İl Genel Meclisi üyeliğine aday gösterildi.

İl Genel Meclislerinin il, ilçe halkının mahalli müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan karar organları olduğunu dile getiren Nafi Tuncer, bu çerçevede verilecek göreve talip olduklarını ve bu sorunluluğu layıkıyla yerine getirmek için il Genel Meclisinde görev almak isteğiyle aday olduklarını ifade etti.

Tuncer, “Görev almamız halinde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izni ile amacımız ilçemizin ihtiyaç ve sorunlarını halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde çözmek olacaktır. Bizlerle ve sizlerin desteği ile Şiran iyi olacak, destek sizden hizmet bizden” dedi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.