Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BBP’nin Şiran ve Ünlüpınar adayları belli oldu

ŞİRAN 10.02.2024 - 13:25, Güncelleme: 10.02.2024 - 13:25 5339+ kez okundu.
 

BBP’nin Şiran ve Ünlüpınar adayları belli oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, Gümüşhane Belediye başkanı adayları için bir sürede daha istişare edeceklerini, Şiran ilçe ve Kelkit Ünlüpınar Belediye Başkan adaylarının netleştiğini söyledi.
Yaptığı açıklamada 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Taşkın, “Gümüşhane Belediye Başkan adayımızı belirledik. Kendisi sizin içinizden, bağrınıza rahatlıkla basabileceğiniz sizlerin arasından gelen gerçek bir Gümüşhaneli. Fakat affınıza sığınarak sizler için en doğru kararı verebilmek adına Genel Merkezimizle, teşkilatımızla ve sizlerle istişarelerimizi bir süre daha uzatma kararı almış bulunmaktayız. Rabbim izin verirse en doğru karar ile önümüzde hafta içerisinde siz kıymetli hemşehrilerimin karşısına çıkacağız” dedi. “Şiran adayımız Yetkin Kaya kardeşimizdir” BBP olarak tüm ilçe ve beldelerde seçimlere katılacak şekilde aday belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Taşkın, “Adaylarımızı süreci fazla uzatmadan önümüzdeki günlerde peyderpey açıklayacağız. Bu doğrultuda Şiran ve Kelkit Ünlüpınar adaylarımızı siz kıymetli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Şiran Belediye Başkan Adayımız anket çalışmalarımız ve uzun istişareler sonrası belirlemiş olduğumuz emekli polis memuru İlçe Başkanımız Yetkin Kaya kardeşimizdir. Kendisine çıkmış olduğu Şiran’ımızı Şeffaf Belediyecilik anlayışımızla tanıştırma yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu. “Ünlüpınar adayımız Ahmet Nas ağabeyimizdir” Kelkit ilçesinin Ünlüpınar Beldesi Belediye Başkan adayının da mevcut başkanları Ahmet Nas olduğunu dile getiren Taşkın, “2019 yılında Ünlüpınar’ı Şeffaf Büyük Birlik Belediyeciliği ile tanıştıran ve 5 yıldır Ünlüpınar Beldemizde canla başla gece gündüz demeden Ünlüpınar’ımız için çalışan vaatlerini bir eksikle tamamlayan Ahmet Nas ağabeyimizdir. Ağabeyimize yeniden çıkmış olduğu halka ve Hakk’a hizmet yolunda başarılar diliyor, ama seçimden önce ama seçimden sonra doğalgazın Ünlüpınar'ımıza partimizin girişimleri sonucu geleceğinin müjdesini veriyorum. Pek kıymetli Gümüşhaneli hemşehrilerim Ünlüpınar’ımızın 2019 yılında tanışmış olduğu Şeffaf Büyük Birlik Belediyeciliği anlayışımızla tanışmanıza çok az kaldı. Özümüz sizsiniz sözümüz size. Bizler hep sizinle Birlikte’yiz gelin Gümüşhane’mizi, Kelkit’imizi, Köse’mizi, Şiran’ımızı, Kürtün’ümüzü, Torul’umuzu ve birbirinden kıymetli beldelerimizi Birlik’te yönetelim, Gümüşhane’mizde Güller açsın” ifadelerini kullandı.  
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, Gümüşhane Belediye başkanı adayları için bir sürede daha istişare edeceklerini, Şiran ilçe ve Kelkit Ünlüpınar Belediye Başkan adaylarının netleştiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Taşkın, “Gümüşhane Belediye Başkan adayımızı belirledik. Kendisi sizin içinizden, bağrınıza rahatlıkla basabileceğiniz sizlerin arasından gelen gerçek bir Gümüşhaneli. Fakat affınıza sığınarak sizler için en doğru kararı verebilmek adına Genel Merkezimizle, teşkilatımızla ve sizlerle istişarelerimizi bir süre daha uzatma kararı almış bulunmaktayız. Rabbim izin verirse en doğru karar ile önümüzde hafta içerisinde siz kıymetli hemşehrilerimin karşısına çıkacağız” dedi.

“Şiran adayımız Yetkin Kaya kardeşimizdir”

BBP olarak tüm ilçe ve beldelerde seçimlere katılacak şekilde aday belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Taşkın, “Adaylarımızı süreci fazla uzatmadan önümüzdeki günlerde peyderpey açıklayacağız. Bu doğrultuda Şiran ve Kelkit Ünlüpınar adaylarımızı siz kıymetli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Şiran Belediye Başkan Adayımız anket çalışmalarımız ve uzun istişareler sonrası belirlemiş olduğumuz emekli polis memuru İlçe Başkanımız Yetkin Kaya kardeşimizdir. Kendisine çıkmış olduğu Şiran’ımızı Şeffaf Belediyecilik anlayışımızla tanıştırma yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

“Ünlüpınar adayımız Ahmet Nas ağabeyimizdir”

Kelkit ilçesinin Ünlüpınar Beldesi Belediye Başkan adayının da mevcut başkanları Ahmet Nas olduğunu dile getiren Taşkın, “2019 yılında Ünlüpınar’ı Şeffaf Büyük Birlik Belediyeciliği ile tanıştıran ve 5 yıldır Ünlüpınar Beldemizde canla başla gece gündüz demeden Ünlüpınar’ımız için çalışan vaatlerini bir eksikle tamamlayan Ahmet Nas ağabeyimizdir. Ağabeyimize yeniden çıkmış olduğu halka ve Hakk’a hizmet yolunda başarılar diliyor, ama seçimden önce ama seçimden sonra doğalgazın Ünlüpınar'ımıza partimizin girişimleri sonucu geleceğinin müjdesini veriyorum. Pek kıymetli Gümüşhaneli hemşehrilerim Ünlüpınar’ımızın 2019 yılında tanışmış olduğu Şeffaf Büyük Birlik Belediyeciliği anlayışımızla tanışmanıza çok az kaldı. Özümüz sizsiniz sözümüz size. Bizler hep sizinle Birlikte’yiz gelin Gümüşhane’mizi, Kelkit’imizi, Köse’mizi, Şiran’ımızı, Kürtün’ümüzü, Torul’umuzu ve birbirinden kıymetli beldelerimizi Birlik’te yönetelim, Gümüşhane’mizde Güller açsın” ifadelerini kullandı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.