Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti İl Başkanlığına Mehmet Emin Erdoğdu atandı

GÜMÜŞHANE 04.03.2023 - 11:01, Güncelleme: 04.03.2023 - 11:01 2696+ kez okundu.
 

AK Parti İl Başkanlığına Mehmet Emin Erdoğdu atandı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevine İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu atandı.
AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevine İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu atandı. AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanı iken Milletvekilliği aday adaylığı için 8 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa eden Av.Celalettin Köse’nin yerine kongre sürecine kadar bu görevi yapmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’yu atadı. İstifanın ardından geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölge İl Koordinatörü Yahya Çelik ve AK Parti Artvin Milletvekili ve Gümüşhane İl Koordinatörü Ertunç Erkan Balta’dan oluşan heyet Gümüşhane’ye gelerek il başkanlığı için teşkilat mensuplarıyla temayül yoklaması yapmıştı. Temayül yoklamasının ardından milletvekili aday adayı Av.Celalettin Köse ile Ankara’ya giden İl Başkan Vekili Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Kadir Çavuşoğlu, Avukat Eşref Balki ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’dan oluşan heyet bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından mülakata tabi tutuldu. Mülakatların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla İl Başkanlığı görevine İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu atandı. Bir sonraki kongreye kadar bu görevini sürdürecek olan AK Parti’nin yeni İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından il başkanlığına atandığında dair mazbatası takdim edildi. AK Parti’nin yeni İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle AK Parti Gümüşhane İl Başkanı olarak atandım. Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’den mazbatamı alarak göreve başlamış bulunmaktayım. Bu görevi bana layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e teşekkür ediyor, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Gümüşhane İl Koordinatörü Ertunç Erkan Balta’ya önceki dönem İl Başkanımız Sayın Av. Celalettin Köse’ye, Etik Kurulu Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Kemalettin Aydın’a Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’a, Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e, Kelkit İlçe Belediye Başkanımız Sayın Aziz Nas’a, Gümüşgöze Belde Belediye Başkanımız Sayın Hasan Aksel, AK Parti Gümüşhane İl Yönetimime, ilçe teşkilatlarına, gençlik kollarına, kadın kollarına, tüm il ve ilçe teşkilat mensuplarıma, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bize verilen görevle Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için tüm teşkilat mensuplarımızla çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz.  Biz bu sorumluluk bilinciyle Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan davasına omuz vererek, 14 Mayıs’taki seçimlerde Gümüşhane’den AK Parti ailesi olarak yeni rekora imza atacağımıza inanıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam” dedi.  
AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevine İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu atandı.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevine İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu atandı.

AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanı iken Milletvekilliği aday adaylığı için 8 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa eden Av.Celalettin Köse’nin yerine kongre sürecine kadar bu görevi yapmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’yu atadı.

İstifanın ardından geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölge İl Koordinatörü Yahya Çelik ve AK Parti Artvin Milletvekili ve Gümüşhane İl Koordinatörü Ertunç Erkan Balta’dan oluşan heyet Gümüşhane’ye gelerek il başkanlığı için teşkilat mensuplarıyla temayül yoklaması yapmıştı.

Temayül yoklamasının ardından milletvekili aday adayı Av.Celalettin Köse ile Ankara’ya giden İl Başkan Vekili Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Kadir Çavuşoğlu, Avukat Eşref Balki ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’dan oluşan heyet bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından mülakata tabi tutuldu.

Mülakatların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla İl Başkanlığı görevine İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu atandı.

Bir sonraki kongreye kadar bu görevini sürdürecek olan AK Parti’nin yeni İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından il başkanlığına atandığında dair mazbatası takdim edildi.

AK Parti’nin yeni İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle AK Parti Gümüşhane İl Başkanı olarak atandım. Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’den mazbatamı alarak göreve başlamış bulunmaktayım. Bu görevi bana layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e teşekkür ediyor, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Gümüşhane İl Koordinatörü Ertunç Erkan Balta’ya önceki dönem İl Başkanımız Sayın Av. Celalettin Köse’ye, Etik Kurulu Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Kemalettin Aydın’a Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’a, Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e, Kelkit İlçe Belediye Başkanımız Sayın Aziz Nas’a, Gümüşgöze Belde Belediye Başkanımız Sayın Hasan Aksel, AK Parti Gümüşhane İl Yönetimime, ilçe teşkilatlarına, gençlik kollarına, kadın kollarına, tüm il ve ilçe teşkilat mensuplarıma, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bize verilen görevle Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için tüm teşkilat mensuplarımızla çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz.  Biz bu sorumluluk bilinciyle Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan davasına omuz vererek, 14 Mayıs’taki seçimlerde Gümüşhane’den AK Parti ailesi olarak yeni rekora imza atacağımıza inanıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam” dedi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.