Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Harun Cansız’ın Adaylığına Kesin Gözüyle Bakılıyor

SİYASET 24.03.2023 - 09:51, Güncelleme: 27.03.2023 - 10:35 17223+ kez okundu.
 

Harun Cansız’ın Adaylığına Kesin Gözüyle Bakılıyor

Şiranlı hemşerimiz Harun Cansız seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Şiranlı hemşerimiz Harun Cansız seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 22 Mart Çarşamba günü saat 10:30’da Ak Parti Kürtün İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Ak Parti Kürtün İlçe Başkanı Yücel Yusufoğlu, Kürtün İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülüzar Temiz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Cansız, Teşkilat mensuplarıyla gündeme dair görüşmeleri gerçekleştirdi ve ilçe esnafı, vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi ile karşılanan Cansız vatandaşlarla sohbet ederek gündeme dair istişarelerde bulundu. Kürtün Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Turan ve Kürtün Mahalle ve Köy Muhtarlarını da ziyaret eden Cansız muhtarların taleplerini dinledi. Akşam saatlerinde Gümüşhane’ye dönen Cansız saat 20:00’de Basın Mensuplarından Hüseyin Çelik Gümüşkoza Gazetesi, Temel Tunç Gümüşkent Gazetesi, Nihat Zeyrek Gümüşhane Ekspres, Murat Tuğ Şiran Gündem Gazetesi imtiyaz sahipleri ile bir araya geldi. Programda Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yasin Zengin, Gümüşhane Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir, Şiran Muhtarları Derneği Başkanı Emrah Kılıç, Kürtün Muhtarları Derneği Başkanı Yaşar Turan, Köse Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Pala, Torul Atalar Köyü Muhtarı Yılmaz Ünlü, Torul Uğurtaşı Köyü Muhtarı Erol Mutaf, Kürtün Bağlama Köyü Muhtarı Ali Altuntaş, Kürtün Kırgeriş Köyü Muhtarı Ömer Köse, Kürtün İktisadi Kültür Eğitim Turizm Derneği Başkanı ve Kürtün Sivil Toplum Örgütleri Platformu Başkanı Salim Koca, İşadamı Mustafa Sevindik, İşadamı Fatih Kara, İşadamı Celil Erdoğan, İşadamı Bayram Söylemez, Esnaf Murat Gedik, Cansız’ı yalnız bırakmadı. Programda olan bütün muhtarlar Derneği Başkanları ve muhtarlar kendileri ve diğer bütün muhtar arkadaşları adına söz alarak Cansız’ın yanında olduklarını, Adaylığı netleştirildiği andan itibaren birlikte çalışacaklarını beyan ederek açık destek vermişleridir. Cansız davete icabet eden basın mensuplarına ve desteklerinden dolayı tüm muhtarlar birliği başkanlarına, muhtarlara, STK Başkanlarına ve İşadamlarına teşekkür etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muhtarların ve tüm vatandaşların emrinde olduğunu söyleyen Cansız’ın Gümüşhane’den aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Şiranlı hemşerimiz Harun Cansız seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şiranlı hemşerimiz Harun Cansız seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

22 Mart Çarşamba günü saat 10:30’da Ak Parti Kürtün İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Ak Parti Kürtün İlçe Başkanı Yücel Yusufoğlu, Kürtün İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülüzar Temiz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Cansız, Teşkilat mensuplarıyla gündeme dair görüşmeleri gerçekleştirdi ve ilçe esnafı, vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi ile karşılanan Cansız vatandaşlarla sohbet ederek gündeme dair istişarelerde bulundu. Kürtün Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Turan ve Kürtün Mahalle ve Köy Muhtarlarını da ziyaret eden Cansız muhtarların taleplerini dinledi.

Akşam saatlerinde Gümüşhane’ye dönen Cansız saat 20:00’de Basın Mensuplarından Hüseyin Çelik Gümüşkoza Gazetesi, Temel Tunç Gümüşkent Gazetesi, Nihat Zeyrek Gümüşhane Ekspres, Murat Tuğ Şiran Gündem Gazetesi imtiyaz sahipleri ile bir araya geldi. Programda Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yasin Zengin, Gümüşhane Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir, Şiran Muhtarları Derneği Başkanı Emrah Kılıç, Kürtün Muhtarları Derneği Başkanı Yaşar Turan, Köse Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Pala, Torul Atalar Köyü Muhtarı Yılmaz Ünlü, Torul Uğurtaşı Köyü Muhtarı Erol Mutaf, Kürtün Bağlama Köyü Muhtarı Ali Altuntaş, Kürtün Kırgeriş Köyü Muhtarı Ömer Köse, Kürtün İktisadi Kültür Eğitim Turizm Derneği Başkanı ve Kürtün Sivil Toplum Örgütleri Platformu Başkanı Salim Koca, İşadamı Mustafa Sevindik, İşadamı Fatih Kara, İşadamı Celil Erdoğan, İşadamı Bayram Söylemez, Esnaf Murat Gedik, Cansız’ı yalnız bırakmadı.

Programda olan bütün muhtarlar Derneği Başkanları ve muhtarlar kendileri ve diğer bütün muhtar arkadaşları adına söz alarak Cansız’ın yanında olduklarını, Adaylığı netleştirildiği andan itibaren birlikte çalışacaklarını beyan ederek açık destek vermişleridir.

Cansız davete icabet eden basın mensuplarına ve desteklerinden dolayı tüm muhtarlar birliği başkanlarına, muhtarlara, STK Başkanlarına ve İşadamlarına teşekkür etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muhtarların ve tüm vatandaşların emrinde olduğunu söyleyen Cansız’ın Gümüşhane’den aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Cemalettin Köse
(15.04.2023 00:45 - #268)
Hiç kimse Harun Cansız kadar güzel çalışma yapmadı. Bütün Gümüşhane Halkının gönlünde yer edinmeyi başardı. Ayırım yapmadan Kendisine kimin işi düştüyse işini çabucak halletti. Gümüşhane tam Milletvekilini bulacak derken, Herkes tarafından büyük bir heyecan ile Adaylığını beklerken hakkı yenildi ama yine de büyük bir olgunluk gösterip Kendisine yakışanı yaptı ve birlik ve beraberlik mesajı yayınlayarak, hem Partisinin hem Adaylarının hem de Gümüşhane’nin ve Gümüşhanelinin yanında olduğunu açıl açık ilan ederek, gönülleri bir kez daha fethetti. Diğer Aday Adayları gibi işi bitene kadar yapmadı. Allah gönlüne göre versin Gönüllerin Kıymetli Harun Cansız’ı ve Vekili. Gümüşhane Halkı olarak Seni asla ve asla unutmayacağız ve daima gönüllerimizde kalacaksın. Yolun bahtın açık olsun.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.