Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane radyosuna kavuşuyor

GÜMÜŞHANE 21.02.2023 - 11:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 11:00 3363+ kez okundu.
 

Gümüşhane radyosuna kavuşuyor

Gümüşhane’de günlük olarak yayınlanan Olay Gazetesi’nin sahibi iş insanı Muammer Şeker, 2016 yılından beri kapalı durumdaki Radyo 29’u satın aldığını ve önümüzdeki süreçte yeniden yayın hayatına başlayacağını söyledi.
Gümüşhane’de günlük olarak yayınlanan Olay Gazetesi’nin sahibi iş insanı Muammer Şeker, 2016 yılından beri kapalı durumdaki Radyo 29’u satın aldığını ve önümüzdeki süreçte yeniden yayın hayatına başlayacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde devir işlemleri yapılan Gümüşhane Kanal 29 Radyo TV Yayıncılık A.Ş’nin bir  kuruluşu olan Radyo 29 için teknik hazırlıklar son sürat devam ediyor.  1994 yılında kurulan ve 2016 tarihine kadar yayın hayatını sürdüren Radyo 29’un yeni sahibi Muammer Şeker yaptığı açıklamada, “1994 yılında yayın hayatına başlayan ve 2016 yılına kadar yayınını sürdüren Gümüşhane’nin sesi Radyo 29’un 2016 tarihinden sonra bazı sıkıntılardan dolayı yayını kesilmişti. Bizler Gümüşhane’de mutlaka bir radyonun olması gerektiğine inanarak bu işin üzerinde yıllardır emek vererek uğraşıyorduk. Frekansları durdurulan Radyo 29’un frekanslarını tekrar aktif hale getirmek için verilen hukuk mücadelesi sonrasında tekrar frekanslarının açılmasına karar çıktı. Çıkan kararın ardından Gümüşhane Kanal 29 Radyo TV Yayıncılık Anonim Şirketi’nin sahibi Sefai Çifçi ile görüşmelerimizi tamamlayıp şirket devrini aldık.  Devir işlemlerinin ardından RTÜK ile gerekli yazışmaları tamamladık. Şu anda teknik altyapının hazırlanma çalışmalarını sürdürüyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde bu tür çalışmalarımızı da tamamlayıp Radyo 29’un sesini Gümüşhaneli hemşerilerimize duyurmuş olacağız. Malum Gümüşhane arazi şartları zor olan bir il. Bu mevsimde Kuşakkaya’ya çıkıp vericilerimizi kurmamız zaman alıyor. Stüdyo çalışmalarımızı tamamladık. Vericilerimizi de aktif hale getirmek için uğraşıyoruz. Çok kısa bir süre içinde tüm altyapımızı tamamlayıp ilk etapta Gümüşhane merkeze yayınımızı vereceğiz. Gümüşhane merkez ve köyleri için yayın frekansımız 94,3 olacak. Radyomuz Gümüşhanemize hayırlı olsun” dedi.  “İlçelerde de yayınımız olacak” Şeker, ilçelere de en kısa sürü içerisinde yayını ulaştıracaklarını belirterek, “Torul ve Kürtün ilçelerimiz için Sarıç Dağı’na kuracağımız verici istasyonumuz ile Köse, Kelkit ve Şiran ilçelerimize için de Çilhoroz Dağı üzerine kuracağımız verici istasyonumuz ile ilçelerimize yayın yapmak için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Gümüşhane Merkez ilçeye yayın vermemizin akabinde vakit geçirmeden 104,7 frekansı ile de ilçelerimizde yayınlarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu.    Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi  
Gümüşhane’de günlük olarak yayınlanan Olay Gazetesi’nin sahibi iş insanı Muammer Şeker, 2016 yılından beri kapalı durumdaki Radyo 29’u satın aldığını ve önümüzdeki süreçte yeniden yayın hayatına başlayacağını söyledi.

Gümüşhane’de günlük olarak yayınlanan Olay Gazetesi’nin sahibi iş insanı Muammer Şeker, 2016 yılından beri kapalı durumdaki Radyo 29’u satın aldığını ve önümüzdeki süreçte yeniden yayın hayatına başlayacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde devir işlemleri yapılan Gümüşhane Kanal 29 Radyo TV Yayıncılık A.Ş’nin bir  kuruluşu olan Radyo 29 için teknik hazırlıklar son sürat devam ediyor. 

1994 yılında kurulan ve 2016 tarihine kadar yayın hayatını sürdüren Radyo 29’un yeni sahibi Muammer Şeker yaptığı açıklamada, “1994 yılında yayın hayatına başlayan ve 2016 yılına kadar yayınını sürdüren Gümüşhane’nin sesi Radyo 29’un 2016 tarihinden sonra bazı sıkıntılardan dolayı yayını kesilmişti. Bizler Gümüşhane’de mutlaka bir radyonun olması gerektiğine inanarak bu işin üzerinde yıllardır emek vererek uğraşıyorduk. Frekansları durdurulan Radyo 29’un frekanslarını tekrar aktif hale getirmek için verilen hukuk mücadelesi sonrasında tekrar frekanslarının açılmasına karar çıktı. Çıkan kararın ardından Gümüşhane Kanal 29 Radyo TV Yayıncılık Anonim Şirketi’nin sahibi Sefai Çifçi ile görüşmelerimizi tamamlayıp şirket devrini aldık.  Devir işlemlerinin ardından RTÜK ile gerekli yazışmaları tamamladık. Şu anda teknik altyapının hazırlanma çalışmalarını sürdürüyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde bu tür çalışmalarımızı da tamamlayıp Radyo 29’un sesini Gümüşhaneli hemşerilerimize duyurmuş olacağız. Malum Gümüşhane arazi şartları zor olan bir il. Bu mevsimde Kuşakkaya’ya çıkıp vericilerimizi kurmamız zaman alıyor. Stüdyo çalışmalarımızı tamamladık. Vericilerimizi de aktif hale getirmek için uğraşıyoruz. Çok kısa bir süre içinde tüm altyapımızı tamamlayıp ilk etapta Gümüşhane merkeze yayınımızı vereceğiz. Gümüşhane merkez ve köyleri için yayın frekansımız 94,3 olacak. Radyomuz Gümüşhanemize hayırlı olsun” dedi. 

“İlçelerde de yayınımız olacak”

Şeker, ilçelere de en kısa sürü içerisinde yayını ulaştıracaklarını belirterek, “Torul ve Kürtün ilçelerimiz için Sarıç Dağı’na kuracağımız verici istasyonumuz ile Köse, Kelkit ve Şiran ilçelerimize için de Çilhoroz Dağı üzerine kuracağımız verici istasyonumuz ile ilçelerimize yayın yapmak için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Gümüşhane Merkez ilçeye yayın vermemizin akabinde vakit geçirmeden 104,7 frekansı ile de ilçelerimizde yayınlarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu. 
 

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.