Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ay: Seçimlere hazırız

SİYASET 02.04.2023 - 12:04, Güncelleme: 02.04.2023 - 12:04 4204+ kez okundu.
 

Ay: Seçimlere hazırız

Memleket Partisi kurucu İl Başkanı Arzu Ay, parti binasını açtıklarını ve 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını söyledi.
Memleket Partisi kurucu İl Başkanı Arzu Ay, parti binasını açtıklarını ve 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den beratını alarak çalışmalarına başlayan Ay, ilk iş olarak parti binasını kiraladı. 15 Temmuz Zafer Meydanındaki parti binasında hizmet vermeye başladıklarını kaydeden Ay, Memleket Partisi’nin menfaat partisi değil, ilkeleri olan parti olduğunu belirterek, “Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk kırmızı çizgimizdir. Anayasanın değiştirilemez 4 maddesi tartışılamaz, tartışılması teklif edilemez. Cumhuriyetin laik-demokratik niteliğini tartıştırmayız. Ülkemizde yapılan; inançlar üzerinden sömürü, etnik köken ayrımcılığı, eğitimde ve istihdam edilmede fırsat eşitsizliği ve liyakatsizlik,  adalette savunma mekanizmasının yok edilmesi, dış borçlanma ile ekonomiyi götürmeye çalışan iktidarın ülkeyi içine sokacağı bağımsızlık tehlikesi, Suriyeliler ve mülteci- sığınmacı sorunlarının sırtımıza yük olması, demografik yapının bozulması tehlikesi, terör örgütlerinin siyasallaştırılması, tarikat ve cemaatlerin ülkede cirit atması ve insanın temel hak ve özgürlüklerinin hiçe sayıldığı bu düzene son vermek için, bilim için, hak ve adalet için, liyakat için üretim için, insanın temel hak ve hürriyeti için, iş için, aş için, fikri hür vicdanı hür gençlik için, karanlık zihniyeti sandığa ve tarihe gömmek için, Türk gençliği ayağa kalk diyor tam bağımsız Türkiye inşası için, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi desteklemek için sandığa çağırıyoruz” dedi.  
Memleket Partisi kurucu İl Başkanı Arzu Ay, parti binasını açtıklarını ve 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını söyledi.

Memleket Partisi kurucu İl Başkanı Arzu Ay, parti binasını açtıklarını ve 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den beratını alarak çalışmalarına başlayan Ay, ilk iş olarak parti binasını kiraladı.

15 Temmuz Zafer Meydanındaki parti binasında hizmet vermeye başladıklarını kaydeden Ay, Memleket Partisi’nin menfaat partisi değil, ilkeleri olan parti olduğunu belirterek, “Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk kırmızı çizgimizdir. Anayasanın değiştirilemez 4 maddesi tartışılamaz, tartışılması teklif edilemez. Cumhuriyetin laik-demokratik niteliğini tartıştırmayız. Ülkemizde yapılan; inançlar üzerinden sömürü, etnik köken ayrımcılığı, eğitimde ve istihdam edilmede fırsat eşitsizliği ve liyakatsizlik,  adalette savunma mekanizmasının yok edilmesi, dış borçlanma ile ekonomiyi götürmeye çalışan iktidarın ülkeyi içine sokacağı bağımsızlık tehlikesi, Suriyeliler ve mülteci- sığınmacı sorunlarının sırtımıza yük olması, demografik yapının bozulması tehlikesi, terör örgütlerinin siyasallaştırılması, tarikat ve cemaatlerin ülkede cirit atması ve insanın temel hak ve özgürlüklerinin hiçe sayıldığı bu düzene son vermek için, bilim için, hak ve adalet için, liyakat için üretim için, insanın temel hak ve hürriyeti için, iş için, aş için, fikri hür vicdanı hür gençlik için, karanlık zihniyeti sandığa ve tarihe gömmek için, Türk gençliği ayağa kalk diyor tam bağımsız Türkiye inşası için, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi desteklemek için sandığa çağırıyoruz” dedi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.