Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Küçük: Gümüşhane bu sefer MHP derse farkı görecek

SİYASET 25.04.2023 - 09:40, Güncelleme: 25.04.2023 - 09:40 3627+ kez okundu.
 

Küçük: Gümüşhane bu sefer MHP derse farkı görecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane il teşkilatı ve Milletvekili adayları Musa Küçük ile Birol Tuğlu Ramazan Bayramı’nı Gümüşhane halkıyla iç içe geçirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane il teşkilatı ve Milletvekili adayları Musa Küçük ile Birol Tuğlu Ramazan Bayramı’nı Gümüşhane halkıyla iç içe geçirdi. 2023 seçimleri öncesi saha çalışmalarına devam MHP Gümüşhane teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle de vatandaşların bayramını tebrik etti. MHP heyetini coşkuyla karşılayan vatandaşlar MHP Milletvekili adayları Musa Küçük ile Birol Tuğlu’yu bağırlarına bastı. Tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tekrar kutlayan Musa Küçük, bir oy MHP’ye bir oy Erdoğan’a sloganıyla çalmadık kapı bırakmadıklarını söyledi. MHP Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, Ramazan Bayramı’nda ilçe ve beldelerde büyük bir coşkuyla karşılandıklarını belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi için tüm gayretimi gösteriyoruz. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin öğretileriyle, devletimizin bekası için çalmadık kapı bırakmayacağız. Bir oy MHP’ye bir Erdoğan’a sloganımız ile gittiğimiz tüm gönüllerin bize kucak açtığını görmek, umudumuza umut, gücümüze güç katıyor. Partimizin tüm programları dolu dolu geçiyor ve aldığımız geri dönüşler; ne kadar doğru bir yol olduğumuzu bir kez daha gösteriyor. MHP Gümüşhane teşkilatı olarak Ankara’da en az bir milletvekilimiz olacağına inancımız her zaman tam ve aldığımız geri dönüşler bu inancımızı destekliyor” ifadelerini kullandı. Küçük, “Ramazan Bayramı’nda hem vatandaşlarımızı dinledik hem de istişarelerde bulunduk. Maalesef vatandaşlarımız ilgisiz kalmış. Gümüşhane’mizde ve ilçelerimizde çözülmesi gereken sıkıntılar var. Vatandaşlarımız bize bir oy Reis'e bir oy üç hilale vereceklerini belirtiyorlar. Liderimiz Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a ve hükümetimize devletimizin bekası için verdiği şartsız ve karşılıksız destek görüyoruz ki milletimizin gönlünde karşılık bulmuş ve 3 hilal oy verilmeyi hak ediyor diyorlar. Cumhur İttifakı için MHP mecliste güçlü temsil edilmesi şart.  Bu edenle mecliste güçlü olmak için Gümüşhane’den en az bir milletvekili kazanmalıyız. Herkes emin olsun ki bu durum Gümüşhane’mizin yararına olacaktır” diye konuştu.  “14 Mayıs Allah’ın izniyle MHP bayramı olacak” diyen Küçük, “Gümüşhane bu sefer MHP derse farkı görecek. Halkımıza söz veriyoruz, ulaşılır bir vekil olacağıma her zaman yanlarında olacağıma, öteleyen değil ayrıştırıcı değil birleştirici olacağımıza, hizmet odaklı, iş bitirici olacağımıza şehrimizin sorunları meclis kürsüsünden haykıracağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı. Gümüşhane’nin sıkıntılarını bildiklerini belirten Küçük, “Bu sıkıntıları çözmek için ciddi bir proje ekibimizle çalışıyoruz. Yakın bir tarihte seçim bildirgemizi yayınlayacağız. Çözülmesi gereken çok fazla sorun var. Tüm sorunları tek tek çözüp vatandaşlarımızı feraha kavuşturacağız. Çok yakında yapacağımız işleri Gümüşhane kamuoyuna sunacağız. Tüm projelerimizi halkımızla paylaşacağız” diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane il teşkilatı ve Milletvekili adayları Musa Küçük ile Birol Tuğlu Ramazan Bayramı’nı Gümüşhane halkıyla iç içe geçirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane il teşkilatı ve Milletvekili adayları Musa Küçük ile Birol Tuğlu Ramazan Bayramı’nı Gümüşhane halkıyla iç içe geçirdi.

2023 seçimleri öncesi saha çalışmalarına devam MHP Gümüşhane teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle de vatandaşların bayramını tebrik etti. MHP heyetini coşkuyla karşılayan vatandaşlar MHP Milletvekili adayları Musa Küçük ile Birol Tuğlu’yu bağırlarına bastı. Tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tekrar kutlayan Musa Küçük, bir oy MHP’ye bir oy Erdoğan’a sloganıyla çalmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.

MHP Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, Ramazan Bayramı’nda ilçe ve beldelerde büyük bir coşkuyla karşılandıklarını belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi için tüm gayretimi gösteriyoruz. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin öğretileriyle, devletimizin bekası için çalmadık kapı bırakmayacağız. Bir oy MHP’ye bir Erdoğan’a sloganımız ile gittiğimiz tüm gönüllerin bize kucak açtığını görmek, umudumuza umut, gücümüze güç katıyor. Partimizin tüm programları dolu dolu geçiyor ve aldığımız geri dönüşler; ne kadar doğru bir yol olduğumuzu bir kez daha gösteriyor. MHP Gümüşhane teşkilatı olarak Ankara’da en az bir milletvekilimiz olacağına inancımız her zaman tam ve aldığımız geri dönüşler bu inancımızı destekliyor” ifadelerini kullandı.

Küçük, “Ramazan Bayramı’nda hem vatandaşlarımızı dinledik hem de istişarelerde bulunduk. Maalesef vatandaşlarımız ilgisiz kalmış. Gümüşhane’mizde ve ilçelerimizde çözülmesi gereken sıkıntılar var. Vatandaşlarımız bize bir oy Reis'e bir oy üç hilale vereceklerini belirtiyorlar. Liderimiz Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a ve hükümetimize devletimizin bekası için verdiği şartsız ve karşılıksız destek görüyoruz ki milletimizin gönlünde karşılık bulmuş ve 3 hilal oy verilmeyi hak ediyor diyorlar. Cumhur İttifakı için MHP mecliste güçlü temsil edilmesi şart.  Bu edenle mecliste güçlü olmak için Gümüşhane’den en az bir milletvekili kazanmalıyız. Herkes emin olsun ki bu durum Gümüşhane’mizin yararına olacaktır” diye konuştu. 

“14 Mayıs Allah’ın izniyle MHP bayramı olacak” diyen Küçük, “Gümüşhane bu sefer MHP derse farkı görecek. Halkımıza söz veriyoruz, ulaşılır bir vekil olacağıma her zaman yanlarında olacağıma, öteleyen değil ayrıştırıcı değil birleştirici olacağımıza, hizmet odaklı, iş bitirici olacağımıza şehrimizin sorunları meclis kürsüsünden haykıracağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane’nin sıkıntılarını bildiklerini belirten Küçük, “Bu sıkıntıları çözmek için ciddi bir proje ekibimizle çalışıyoruz. Yakın bir tarihte seçim bildirgemizi yayınlayacağız. Çözülmesi gereken çok fazla sorun var. Tüm sorunları tek tek çözüp vatandaşlarımızı feraha kavuşturacağız. Çok yakında yapacağımız işleri Gümüşhane kamuoyuna sunacağız. Tüm projelerimizi halkımızla paylaşacağız” diye konuştu.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.