Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaya: Çamoluk, Gümüşhane'ye bağlanmalıdır

ŞİRAN 21.08.2023 - 09:32, Güncelleme: 21.08.2023 - 09:35 5719+ kez okundu.
 

Kaya: Çamoluk, Gümüşhane'ye bağlanmalıdır

Çamoluk'un Giresun'dan ayrılma isteğine bir öneri de Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya'dan geldi. Kaya, Çamoluk'un bağlanacaksa Gümüşhane'ye bağlanması gerektiğini söyledi.
Çamoluk'un Giresun'dan ayrılma isteğine bir öneri de Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya'dan geldi. Kaya, Çamoluk'un bağlanacaksa Gümüşhane'ye bağlanması gerektiğini söyledi. Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Çamoluk ilçesinde yaptığı ziyaret ardından değerlendirmede bulundu. Çamoluk'un Giresun’a gerek kültürel gerek mesafe olarak uzak bir ilçe olduğuna vurgu yapan Başkan Kaya, aynı ilgisizliği Erzincan'dan da göreceğini söyledi. “TERSUN TÜNELİ'NİN BİTMESİYLE GÜMÜŞHANEYE HER ANLAMDA YAKIN OLACAK!” ŞİDEF Başkanı Kaya, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Konum olarak Çamoluk, Şiran’a çok yakın olup, İç Anadolu’yu Karadenize bağlayan İpek yolu güzergahındadır. Gölova- Şiran yolunun yapımı, Tersun Tüneli’nin bitmesiyle yönü Gümüşhane’ye her anlamda çok yakın olacaktır. Şiran ilçesinin gelişimi ve birlikteliği Çamoluk’unda istifade etmesini sağlayacaktır” dedi. “ERZİNCAN DA ÇAMOLUK'U ÖNEMSEMEYECEKTİR” Erzincan ilinin Çamoluk'u önemsemeyeceğine işaret eden Kaya, şu ifadeleri kullandı: “Giresun’da çok atıl bir konumda olan Çamoluk aynı ilgisizliği Erzincan’dan da görecektir. Çünkü Erzincan’ın çok sayıda ilçesi ve merkezi konumu Çamoluk’u çok önemsemeyecektir. Ancak Gümüşhane’ye bağlı bir Çamoluk ilçesi Şiran ile beraber bölgede ciddi güç olacaktır. Siyaseten çok daha ilgi görecektir.” “GÖLOVA VE TERSUN TÜNELİ YAPIMIYLA ÖNEMLİ KONUMDA OLACAK” Kaya, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gölova yolu ve Tersun tüneli yapımıyla önemli konumda yerini alacaktır. Bu yol ve tünel ile İl merkezi Gümüşhane’ye yakın olacaktır. Nüfus artışı ile Gümüşhane ödeneğine, vekil sayısına katkı sağlayacaktır. 5 ilçeli vilayette pastadan payını daha rahat alabilecektir. Özellikle Şiran ilçemiz ile birlikteliği vadiyede güç katıp önemsenmesini sağlayacaktır. Bu yüzden kesinlikle Gümüşhane’ye bağlanmalıdır. Erzincan Çamoluk’un kanayan yaraları için merhem değildir." Kaynak: https://yenisebinkarahisar.net/haber/16134459/sidef-baskani-kaya-camoluk-gumushaneye-baglanmalidir
Çamoluk'un Giresun'dan ayrılma isteğine bir öneri de Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya'dan geldi. Kaya, Çamoluk'un bağlanacaksa Gümüşhane'ye bağlanması gerektiğini söyledi.

Çamoluk'un Giresun'dan ayrılma isteğine bir öneri de Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya'dan geldi. Kaya, Çamoluk'un bağlanacaksa Gümüşhane'ye bağlanması gerektiğini söyledi.

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Çamoluk ilçesinde yaptığı ziyaret ardından değerlendirmede bulundu.

Çamoluk'un Giresun’a gerek kültürel gerek mesafe olarak uzak bir ilçe olduğuna vurgu yapan Başkan Kaya, aynı ilgisizliği Erzincan'dan da göreceğini söyledi.

“TERSUN TÜNELİ'NİN BİTMESİYLE GÜMÜŞHANEYE HER ANLAMDA YAKIN OLACAK!”

ŞİDEF Başkanı Kaya, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Konum olarak Çamoluk, Şiran’a çok yakın olup, İç Anadolu’yu Karadenize bağlayan İpek yolu güzergahındadır. Gölova- Şiran yolunun yapımı, Tersun Tüneli’nin bitmesiyle yönü Gümüşhane’ye her anlamda çok yakın olacaktır. Şiran ilçesinin gelişimi ve birlikteliği Çamoluk’unda istifade etmesini sağlayacaktır” dedi.

“ERZİNCAN DA ÇAMOLUK'U ÖNEMSEMEYECEKTİR”

Erzincan ilinin Çamoluk'u önemsemeyeceğine işaret eden Kaya, şu ifadeleri kullandı: “Giresun’da çok atıl bir konumda olan Çamoluk aynı ilgisizliği Erzincan’dan da görecektir. Çünkü Erzincan’ın çok sayıda ilçesi ve merkezi konumu Çamoluk’u çok önemsemeyecektir. Ancak Gümüşhane’ye bağlı bir Çamoluk ilçesi Şiran ile beraber bölgede ciddi güç olacaktır. Siyaseten çok daha ilgi görecektir.”

“GÖLOVA VE TERSUN TÜNELİ YAPIMIYLA ÖNEMLİ KONUMDA OLACAK”

Kaya, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gölova yolu ve Tersun tüneli yapımıyla önemli konumda yerini alacaktır. Bu yol ve tünel ile İl merkezi Gümüşhane’ye yakın olacaktır. Nüfus artışı ile Gümüşhane ödeneğine, vekil sayısına katkı sağlayacaktır. 5 ilçeli vilayette pastadan payını daha rahat alabilecektir. Özellikle Şiran ilçemiz ile birlikteliği vadiyede güç katıp önemsenmesini sağlayacaktır. Bu yüzden kesinlikle Gümüşhane’ye bağlanmalıdır. Erzincan Çamoluk’un kanayan yaraları için merhem değildir."

Kaynak: https://yenisebinkarahisar.net/haber/16134459/sidef-baskani-kaya-camoluk-gumushaneye-baglanmalidir

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.