Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran'da voleybol şöleni sona erdi...

ŞİRAN 01.06.2023 - 13:53, Güncelleme: 01.06.2023 - 13:53 6792+ kez okundu.
 

Şiran'da voleybol şöleni sona erdi...

Şiran İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası final maçı ve kapanış programı ile sona erdi.
Şiran İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası final maçı ve kapanış programı ile sona erdi. 15 takımın mücadele ettiği turnuvanın kapanış programına Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Şiran Akademi Spor Kulübü Başkanı Ersin Şahin, protokol üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı. Dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesi ve ilçede sportif faaliyetlerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen voleybol turnuvasının final maçında HADDİNİBİLBAO ve BY GUHM takımları karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen final maçında rakibini 3-2'lık setlerle geçmeyi başaran BY GUHM turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçının ardından dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Birinci BY GUHM, ikinci HADDİNİBİLBAO, üçüncü ise DÖRT DUVAR takımları oldu. İlk üçe giren takımlara protokol tarafından kupa ödülü verildi. Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz sporcuları, organizasyonda emeği geçen tüm ekibi ve turnuvaya renk katan sporseverleri tebrik etti. Turnuva ile ilçedeki kardeşliği ve dostluğu pekiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Semiz " Her zaman gençlerimize yönelik çalışmalar yaptık, bundan sonrada gençlerin yanında olacak ve onlara destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Şiran İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası final maçı ve kapanış programı ile sona erdi.

Şiran İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası final maçı ve kapanış programı ile sona erdi.

15 takımın mücadele ettiği turnuvanın kapanış programına Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Şiran Akademi Spor Kulübü Başkanı Ersin Şahin, protokol üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesi ve ilçede sportif faaliyetlerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen voleybol turnuvasının final maçında HADDİNİBİLBAO ve BY GUHM takımları karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen final maçında rakibini 3-2'lık setlerle geçmeyi başaran BY GUHM turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçının ardından dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Birinci BY GUHM, ikinci HADDİNİBİLBAO, üçüncü ise DÖRT DUVAR takımları oldu. İlk üçe giren takımlara protokol tarafından kupa ödülü verildi.

Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz sporcuları, organizasyonda emeği geçen tüm ekibi ve turnuvaya renk katan sporseverleri tebrik etti. Turnuva ile ilçedeki kardeşliği ve dostluğu pekiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Semiz " Her zaman gençlerimize yönelik çalışmalar yaptık, bundan sonrada gençlerin yanında olacak ve onlara destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.