Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran’da antika ve tarihi eserler ele geçirildi

ŞİRAN 18.07.2023 - 09:36, Güncelleme: 18.07.2023 - 09:36 4156+ kez okundu.
 

Şiran’da antika ve tarihi eserler ele geçirildi

Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük Beldesinde ikamet eden Ö.D isimli şahsın evinde tarihi ve antika eserler ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre Şiran İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı Yeşilbük Beldesinin Konaklı mahallesinde ikamet eden Ö.D isimli şahsın evinde tarihi ve antika eser bulundurduğu bilgisine ulaştı.  Gümüşhane Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda 5 adet antika olduğu değerlendirilen dolma çakmaklı pistov tabanca ve 4 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen ibrik ele geçirildi. Ele geçirilen eserlere el konulurken adli tahkikata başlandı.  
Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük Beldesinde ikamet eden Ö.D isimli şahsın evinde tarihi ve antika eserler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Şiran İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı Yeşilbük Beldesinin Konaklı mahallesinde ikamet eden Ö.D isimli şahsın evinde tarihi ve antika eser bulundurduğu bilgisine ulaştı. 

Gümüşhane Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda 5 adet antika olduğu değerlendirilen dolma çakmaklı pistov tabanca ve 4 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen ibrik ele geçirildi.

Ele geçirilen eserlere el konulurken adli tahkikata başlandı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.