Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ara Köy Derneğinde, Selçuk Balta Dönemi

DERNEK 27.02.2023 - 09:11, Güncelleme: 27.02.2023 - 09:11 3473+ kez okundu.
 

Ara Köy Derneğinde, Selçuk Balta Dönemi

İstanbul Ümraniye’de faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Ara Köyü Derneği Olağan Genel Kurulu dernek merkezinde gerçekleşti.
İstanbul Ümraniye’de faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Ara Köyü Derneği Olağan Genel Kurulu dernek merkezinde gerçekleşti. Mevcut başkan Özcan Balta’nın aday olmadığı Gümüşhane Şiran Ara Köyü Derneği Olağan kongresi Selçuk Balta başkanlığındaki tek liste ile gerçekleşti. 1998’de kurulan Ara Köyü Derneği’nin kurucu başkanlığını yapan uzun bir aradan sonra köylülerinin isteğiyle yeniden başkanlık görevini üstlenen Selçuk Balta; “Gümüşhane, Şiran, Ara Köyü benim için bir sevdadır. 25 yaşında iken kurucu başkanlığını yaptığım derneğimizin bugünde başkanlık görevi bize verildi. Yapmak istediğimiz projeler var. STK’larda edindiğimiz tecrübeleri yeniden köy derneğime aktarıp, daha çok ses getiren bir Ara Köyü derneği yapmak istiyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bunu en iyi şekilde yapacağız. Genel kurulumuz köyümüze, ilçemize, ilimize hayırlı olsun. Destek veren tüm köylülerime, görevi devreden Özcan Balta başkanıma ve yönetim kuruluna yaptığı hizmetler için teşekkür ederim” dedi. Selçuk Balta başkanlığındaki Gümüşhane Şiran Ara köyü Derneği yönetimi şu isimerden oluştu; Selçuk Balta, Fatih Balta, Özcan Balta, Erol Yılmaz, İsmail Balta, Hüseyin Kaya, Volkan Kara, Gökçe Kaya, Cengiz Balta, Akif Baltaş, Mehmet Balta, Mete Kaya, Okay Balta, Sinan Balta, Lütfullah Balta, Şevki Baltaş, Cumhur Kaya, Murat Yaman, Erkan Balta, Behrem Balta, Şemsettin Balta, Yusuf Balta Selçuk Balta Kimdir? 1973 yılında Gümüşhane Şiran Ara köyünde doğdu. 1978’de İstanbul’a geldi. 1989 yılında Selçuk Gıda isimli kendi firmasını kurdu. 1994 yılında inşaat sektörüne geçiş yaptı. STK ve Siyasette aktif bir isim olarak, 1998’de Ara Köyü Derneği kurucu başkanlığı görevini yaptı. Ümraniye’de faaliyet gösteren GÜYAD Başkan Yardımcılığı, GÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği, ŞİDEF Danışma kurulu üyeliği, Gümüş Vadisi Grubu yönetim kurulu üyeliği, 2 dönem GÜDEF Genel Başkan Yardımcılığı, Ümraniye Sevdamız Gümüşhane Platformu Kurucu başkanlığı  görevini yürüten Balta, evli ve 1 çocuk babasıdır.  
İstanbul Ümraniye’de faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Ara Köyü Derneği Olağan Genel Kurulu dernek merkezinde gerçekleşti.

İstanbul Ümraniye’de faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Ara Köyü Derneği Olağan Genel Kurulu dernek merkezinde gerçekleşti.

Mevcut başkan Özcan Balta’nın aday olmadığı Gümüşhane Şiran Ara Köyü Derneği Olağan kongresi Selçuk Balta başkanlığındaki tek liste ile gerçekleşti.

1998’de kurulan Ara Köyü Derneği’nin kurucu başkanlığını yapan uzun bir aradan sonra köylülerinin isteğiyle yeniden başkanlık görevini üstlenen Selçuk Balta; “Gümüşhane, Şiran, Ara Köyü benim için bir sevdadır. 25 yaşında iken kurucu başkanlığını yaptığım derneğimizin bugünde başkanlık görevi bize verildi. Yapmak istediğimiz projeler var. STK’larda edindiğimiz tecrübeleri yeniden köy derneğime aktarıp, daha çok ses getiren bir Ara Köyü derneği yapmak istiyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bunu en iyi şekilde yapacağız. Genel kurulumuz köyümüze, ilçemize, ilimize hayırlı olsun. Destek veren tüm köylülerime, görevi devreden Özcan Balta başkanıma ve yönetim kuruluna yaptığı hizmetler için teşekkür ederim” dedi.

Selçuk Balta başkanlığındaki Gümüşhane Şiran Ara köyü Derneği yönetimi şu isimerden oluştu;

Selçuk Balta, Fatih Balta, Özcan Balta, Erol Yılmaz, İsmail Balta, Hüseyin Kaya, Volkan Kara, Gökçe Kaya, Cengiz Balta, Akif Baltaş, Mehmet Balta, Mete Kaya, Okay Balta, Sinan Balta, Lütfullah Balta, Şevki Baltaş, Cumhur Kaya, Murat Yaman, Erkan Balta, Behrem Balta, Şemsettin Balta, Yusuf Balta

Selçuk Balta Kimdir?

1973 yılında Gümüşhane Şiran Ara köyünde doğdu. 1978’de İstanbul’a geldi. 1989 yılında Selçuk Gıda isimli kendi firmasını kurdu. 1994 yılında inşaat sektörüne geçiş yaptı. STK ve Siyasette aktif bir isim olarak, 1998’de Ara Köyü Derneği kurucu başkanlığı görevini yaptı. Ümraniye’de faaliyet gösteren GÜYAD Başkan Yardımcılığı, GÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği, ŞİDEF Danışma kurulu üyeliği, Gümüş Vadisi Grubu yönetim kurulu üyeliği, 2 dönem GÜDEF Genel Başkan Yardımcılığı, Ümraniye Sevdamız Gümüşhane Platformu Kurucu başkanlığı  görevini yürüten Balta, evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.