Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Halk Eğitimi Merkezi deprem bölgesi için uyku tulumu üretiyor

GÜMÜŞHANE 21.02.2023 - 10:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 10:56 2742+ kez okundu.
 

Halk Eğitimi Merkezi deprem bölgesi için uyku tulumu üretiyor

Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi bünyesinde usta öğreticiler ve kursiyerler depremzedelere ulaştırılmak amacıyla uyku tulumu dikiliyor.
Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi bünyesinde usta öğreticiler ve kursiyerler depremzedelere ulaştırılmak amacıyla uyku tulumu dikiliyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gümüşhane Halk Eğitimi Merkezi giyim atölyesindeki usta öğretici ve kursiyerler depremzedeler için gönüllü olarak uyku tulumu üretimi için hummalı mesailerini sürdürüyor. Covid-19 döneminde de maske üreterek vatandaşların imadına yetişen Halk Eğitimi Merkezleri, şimdi de deprem bölgesinde hem yetişkin hem de çocuklar için tulum üretiyor. Tulumlar ilerleyen günlerde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesine gönderilecek. Halk Eğitimi Merkezindeki kursiyer ve usta öğreticileri ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Öncelikle yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle tüm milletimize geçmiş olsun diliyorum. Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatları çerçevesinde bakanlığımızla eş güdüm içerisinde halk eğitim merkezlerimizde oradaki vatandaşlarımız için uyku tutulumu üretimi yapılıyor. Uyku tulumları çok özellikli bir malzeme üzerinden gerçekleştiriliyor. İnşallah depremzede kardeşlerimize hep beraber toplu halde üretilen uyku tulumlarını göndereceğiz. Bu büyük felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulanlara acil şifalar ve depremzede kardeşlerimize de sabırlar diliyorum. Bizler her zaman onların yanındayız ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Milli Eğitim Bakanlığımıza, emek veren ve katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  
Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi bünyesinde usta öğreticiler ve kursiyerler depremzedelere ulaştırılmak amacıyla uyku tulumu dikiliyor.

Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi bünyesinde usta öğreticiler ve kursiyerler depremzedelere ulaştırılmak amacıyla uyku tulumu dikiliyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gümüşhane Halk Eğitimi Merkezi giyim atölyesindeki usta öğretici ve kursiyerler depremzedeler için gönüllü olarak uyku tulumu üretimi için hummalı mesailerini sürdürüyor.

Covid-19 döneminde de maske üreterek vatandaşların imadına yetişen Halk Eğitimi Merkezleri, şimdi de deprem bölgesinde hem yetişkin hem de çocuklar için tulum üretiyor. Tulumlar ilerleyen günlerde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesine gönderilecek.

Halk Eğitimi Merkezindeki kursiyer ve usta öğreticileri ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Öncelikle yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle tüm milletimize geçmiş olsun diliyorum. Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatları çerçevesinde bakanlığımızla eş güdüm içerisinde halk eğitim merkezlerimizde oradaki vatandaşlarımız için uyku tutulumu üretimi yapılıyor. Uyku tulumları çok özellikli bir malzeme üzerinden gerçekleştiriliyor. İnşallah depremzede kardeşlerimize hep beraber toplu halde üretilen uyku tulumlarını göndereceğiz. Bu büyük felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulanlara acil şifalar ve depremzede kardeşlerimize de sabırlar diliyorum. Bizler her zaman onların yanındayız ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Milli Eğitim Bakanlığımıza, emek veren ve katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.