Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Tanrısever gazetecilerle buluştu

GÜMÜŞHANE 16.01.2024 - 09:22, Güncelleme: 16.01.2024 - 09:22 5494+ kez okundu.
 

Vali Tanrısever gazetecilerle buluştu

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen Valiler toplantısına katılmak için geçtiğimiz haftayı Ankara’da geçiren Vali Tanrısever, şehre dönünce gazetecilerin gününü kutladı. Tarihi Balyemez Konağında düzenlenen programda konuşan Vali Tanrısever, tüm gazetecilerin güzel haberler yapmasını, kente ve ülkeye faydalı haberler yapmasını temenni etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını da ileten Vali Tanrısever, “İlimizde sizler de bir kamu görevi yürütüyorsunuz. Kaleminize, yüreğinize sağlık. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi. "Havalimanı yolu içinı Bakan beyi ziyaret edeceğiz" Valiler toplantısında 12 bakanla ayrı ayrı görüştüklerini, Bakanlara Gümüşhane’deki sorunları birebir anlatma fırsatı bulduklarını kaydeden Vali Tanrısever, Zigana-Kadırga Yaylası arasındaki bağlantı yolunun Karayolları ağına alınması ve Gümüşhane-Bayburt havalimanının hem Gümüşhane hem de Bayburt iline olan bağlantı yollarının yapımıyla ilgili Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile önümüzdeki günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret edeceklerini söyledi. Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü de 10 Ocak tarihinin aynı zamanda İdareciler Günü de olduğunu hatırlatarak, “Biz de sizlerin İdareciler Gününü kutluyoruz. Aynı güne denk gelmesini tesadüf olmadığını düşünüyorum. Gerçekten biz de bir kamu görevi yürütüyoruz. İlk geldiğiniz günden beri basınla diyaloğunuz, samimiyetiniz, birlikte olma, devamlı istişare halinde olmanızı biz de takdir ediyoruz, çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızın kurumlar arası haber almada biraz sıkıntıları vardı. Bu yeni bir süreç değil, 3-5 yıllık bir süreç. Umarım en kısa zamanda düzelir. Nazik davetiniz için tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen Valiler toplantısına katılmak için geçtiğimiz haftayı Ankara’da geçiren Vali Tanrısever, şehre dönünce gazetecilerin gününü kutladı.

Tarihi Balyemez Konağında düzenlenen programda konuşan Vali Tanrısever, tüm gazetecilerin güzel haberler yapmasını, kente ve ülkeye faydalı haberler yapmasını temenni etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını da ileten Vali Tanrısever, “İlimizde sizler de bir kamu görevi yürütüyorsunuz. Kaleminize, yüreğinize sağlık. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

"Havalimanı yolu içinı Bakan beyi ziyaret edeceğiz"

Valiler toplantısında 12 bakanla ayrı ayrı görüştüklerini, Bakanlara Gümüşhane’deki sorunları birebir anlatma fırsatı bulduklarını kaydeden Vali Tanrısever, Zigana-Kadırga Yaylası arasındaki bağlantı yolunun Karayolları ağına alınması ve Gümüşhane-Bayburt havalimanının hem Gümüşhane hem de Bayburt iline olan bağlantı yollarının yapımıyla ilgili Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile önümüzdeki günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret edeceklerini söyledi.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü de 10 Ocak tarihinin aynı zamanda İdareciler Günü de olduğunu hatırlatarak, “Biz de sizlerin İdareciler Gününü kutluyoruz. Aynı güne denk gelmesini tesadüf olmadığını düşünüyorum. Gerçekten biz de bir kamu görevi yürütüyoruz. İlk geldiğiniz günden beri basınla diyaloğunuz, samimiyetiniz, birlikte olma, devamlı istişare halinde olmanızı biz de takdir ediyoruz, çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızın kurumlar arası haber almada biraz sıkıntıları vardı. Bu yeni bir süreç değil, 3-5 yıllık bir süreç. Umarım en kısa zamanda düzelir. Nazik davetiniz için tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.