Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Üçüncüoğlu hayatını kaybetti

TORUL 19.08.2024 - 09:31, Güncelleme: 19.08.2024 - 09:31 3865 kez okundu.
 

Üçüncüoğlu hayatını kaybetti

Gümüşhaneli araştırmacı-yazar Güngör Üçüncüoğlu (78), geçirdiği kalp ameliyatının ardından kurtarılamayarak vefat etti.
Torul ilçesinde kurduğu kütüphane ve vakıf çalışmalarının yanında yazdığı onlarca eserlerle Gümüşhane tarihine dair çok sayıda yazı kaleme alan 78 yaşındaki Üçüncüoğlu, son birkaç aydır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Geçtiğimiz günlerde Giresun’daki bir hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olan Üçüncüoğlu, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde dün gece sabaha karşı fenalaştı. Üçüncüoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kurduğu Üçüncüzade Eğitim Kültür Vakfının yanısıra şehrin ilk özel kütüphanesini de Torul ilçe merkezinde Üçüncüoğlu Yardımlaşma Derneği adına tescil ettiren 4 çocuk babası Üçüncüoğlu’nun cenazesi 19 Ağustos Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Torul Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Tuğrulbey Mahallesindeki aile kabristanında toprağa verilecek.  
Gümüşhaneli araştırmacı-yazar Güngör Üçüncüoğlu (78), geçirdiği kalp ameliyatının ardından kurtarılamayarak vefat etti.

Torul ilçesinde kurduğu kütüphane ve vakıf çalışmalarının yanında yazdığı onlarca eserlerle Gümüşhane tarihine dair çok sayıda yazı kaleme alan 78 yaşındaki Üçüncüoğlu, son birkaç aydır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Geçtiğimiz günlerde Giresun’daki bir hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olan Üçüncüoğlu, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde dün gece sabaha karşı fenalaştı. Üçüncüoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kurduğu Üçüncüzade Eğitim Kültür Vakfının yanısıra şehrin ilk özel kütüphanesini de Torul ilçe merkezinde Üçüncüoğlu Yardımlaşma Derneği adına tescil ettiren 4 çocuk babası Üçüncüoğlu’nun cenazesi 19 Ağustos Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Torul Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Tuğrulbey Mahallesindeki aile kabristanında toprağa verilecek.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.