Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiranspor’da Erhan Yıldız dönemi başlayacak

ŞİRAN 15.08.2024 - 12:43, Güncelleme: 15.08.2024 - 12:43 3814+ kez okundu.
 

Şiranspor’da Erhan Yıldız dönemi başlayacak

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan temsilcimiz Şiranspor’da mevcut yönetimden iş insanı Erhan Yıldız’a kulüp başkanlığı teklifi geldi.
Şiranspor Kulüp Başkanı İhsan Taştan, Şiranspor’a maddi manevi büyük destek veren ŞİDEF Manisa Temsilcisi, Manisa Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı ve Kaan Yıldız Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yıldız’a teşekkür ederek, kulüp başkanlığı teklifinde bulunduklarını açıkladı. Taştan yaptığı açıklamada, “Şiranspor olarak senelerdir mücadele ettiğimiz Gümüşhane Amatör Lig’de bize destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bu sezon tarihimizde ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de oynayacağız. Bu sene şampiyonluk ipini göğüsleyerek adımızı 3. Lig’e yazdırmak istiyoruz. Bu yüzden güçlü kadro kurmamız gerekiyor. Bu süreçte kenetlenmek ve herkesin desteği çok önem arz etmektedir. Bu bağlamda güçlü bir takım, iyi bir sezon için Manisa Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde büyük tecrübeler yaşayan, Şiranspor’umuza büyük destekler veren Erhan Yıldız’ın bu sezon Kulüp Başkanı olması bizi daha güçlü kılacağına inanıyoruz. Kendisinin bu görevi kabul etmesi bizleri yönetimimiz olarak mutlu etmiştir. Biz her türlü fedakarlığı yapmaya yanında olmaya hazırız. Şiran Yıldız Spor Kulübü olarak 2024-2025 sezonuna katılacağız. Her daim destekçisi olacağız. Şiranspor’umuzun bugünlere gelmesindeki destekleri içinde Erhan Yıldız’a şahsım ve kulübümüz adına çok teşekkür ederim.  Bugüne kadar Şiranspor’a verilen desteklerinizden dolayı tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. İş insanı Erhan Yıldız’ın 18 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek kongrede tek listeyle Şiranspor kulüp başkanlığı görevine getirileceği açıklandı.  
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan temsilcimiz Şiranspor’da mevcut yönetimden iş insanı Erhan Yıldız’a kulüp başkanlığı teklifi geldi.

Şiranspor Kulüp Başkanı İhsan Taştan, Şiranspor’a maddi manevi büyük destek veren ŞİDEF Manisa Temsilcisi, Manisa Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı ve Kaan Yıldız Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yıldız’a teşekkür ederek, kulüp başkanlığı teklifinde bulunduklarını açıkladı.

Taştan yaptığı açıklamada, “Şiranspor olarak senelerdir mücadele ettiğimiz Gümüşhane Amatör Lig’de bize destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bu sezon tarihimizde ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de oynayacağız. Bu sene şampiyonluk ipini göğüsleyerek adımızı 3. Lig’e yazdırmak istiyoruz. Bu yüzden güçlü kadro kurmamız gerekiyor. Bu süreçte kenetlenmek ve herkesin desteği çok önem arz etmektedir. Bu bağlamda güçlü bir takım, iyi bir sezon için Manisa Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde büyük tecrübeler yaşayan, Şiranspor’umuza büyük destekler veren Erhan Yıldız’ın bu sezon Kulüp Başkanı olması bizi daha güçlü kılacağına inanıyoruz. Kendisinin bu görevi kabul etmesi bizleri yönetimimiz olarak mutlu etmiştir. Biz her türlü fedakarlığı yapmaya yanında olmaya hazırız. Şiran Yıldız Spor Kulübü olarak 2024-2025 sezonuna katılacağız. Her daim destekçisi olacağız. Şiranspor’umuzun bugünlere gelmesindeki destekleri içinde Erhan Yıldız’a şahsım ve kulübümüz adına çok teşekkür ederim.  Bugüne kadar Şiranspor’a verilen desteklerinizden dolayı tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

İş insanı Erhan Yıldız’ın 18 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek kongrede tek listeyle Şiranspor kulüp başkanlığı görevine getirileceği açıklandı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.