Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran’da Coşkulu 19 Mayıs Kutlamaları

ŞİRAN 20.05.2024 - 14:04, Güncelleme: 20.05.2024 - 14:04 4593+ kez okundu.
 

Şiran’da Coşkulu 19 Mayıs Kutlamaları

Şiran’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladı. İlçe Stadyumu'nda düzenlenen etkinliklerle bir araya gelen vatandaşlar, büyük bir heyecanla bayramlarını kutladılar.
Şiran’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladı. İlçe Stadyumu'nda düzenlenen etkinliklerle bir araya gelen vatandaşlar, büyük bir heyecanla bayramlarını kutladılar. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk törenine, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tarık Şahin öncülüğünde birçok kişi katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın gururla söylendiği anlarda bayraklar göndere çekildi, milli ruh bir kez daha hissedildi. Çelenk seremonisinin ardından ilçe stadyumunda gerçekleştirilen kutlama programına ilgi büyük oldu. Şiran Kaymakamı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet savcısı, protokol üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar, bayramlarını coşkuyla kutlamak için bir araya geldiler. Programın açılışında yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ve ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Tarık Şahin, bayramın önemine dair duygularını paylaştılar. Ardından, Fen Lisesi öğrencilerinden Hakan Uç, gençlik adına önemli bir konuşma gerçekleştirdi. Şiirlerin okunduğu, gösterilerin sunulduğu etkinliklerde halk oyunları da yer aldı. Kutlamaların en heyecan verici anlarından biri, kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren vatandaşlara ve öğrencilere ödüllerin verilmesiydi. Millî Mücadele meşalesinin yakılışının 105. yılını kutlamak adına gerçekleştirilen etkinlikler, hafta boyunca devam etti. Atatürk Anıtı'na sunulan çelenkle ve ilçe stadyumundaki coşkulu etkinliklerle sona eren kutlamalar, birlik ve beraberliğimizin güçlü bir göstergesi oldu.
Şiran’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladı. İlçe Stadyumu'nda düzenlenen etkinliklerle bir araya gelen vatandaşlar, büyük bir heyecanla bayramlarını kutladılar.

Şiran’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladı. İlçe Stadyumu'nda düzenlenen etkinliklerle bir araya gelen vatandaşlar, büyük bir heyecanla bayramlarını kutladılar.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk törenine, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tarık Şahin öncülüğünde birçok kişi katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın gururla söylendiği anlarda bayraklar göndere çekildi, milli ruh bir kez daha hissedildi.

Çelenk seremonisinin ardından ilçe stadyumunda gerçekleştirilen kutlama programına ilgi büyük oldu. Şiran Kaymakamı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet savcısı, protokol üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar, bayramlarını coşkuyla kutlamak için bir araya geldiler.

Programın açılışında yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ve ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Tarık Şahin, bayramın önemine dair duygularını paylaştılar. Ardından, Fen Lisesi öğrencilerinden Hakan Uç, gençlik adına önemli bir konuşma gerçekleştirdi.

Şiirlerin okunduğu, gösterilerin sunulduğu etkinliklerde halk oyunları da yer aldı. Kutlamaların en heyecan verici anlarından biri, kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren vatandaşlara ve öğrencilere ödüllerin verilmesiydi.

Millî Mücadele meşalesinin yakılışının 105. yılını kutlamak adına gerçekleştirilen etkinlikler, hafta boyunca devam etti. Atatürk Anıtı'na sunulan çelenkle ve ilçe stadyumundaki coşkulu etkinliklerle sona eren kutlamalar, birlik ve beraberliğimizin güçlü bir göstergesi oldu.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.