Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Yıldızspor’a Yeniçeri Enerji A.Ş.’den Moral Yemeği

ŞİRAN 30.08.2024 - 09:49, Güncelleme: 30.08.2024 - 09:49 2822 kez okundu.
 

Şiran Yıldızspor’a Yeniçeri Enerji A.Ş.’den Moral Yemeği

Şiran Yıldızspor’un yeni sezon hazırlıkları, akşam yemeğinde Yeniçeri Enerji A.Ş.’nin konuğu olarak sürdü.
Yeniçeri Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Türker Yeniçeri’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve personel bir araya geldi.  Hancıoğlu Alabalık Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte, Türker Yeniçeri, “Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Şiran Yıldızsporumuz için bir moral yemeği düzenledik. Takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Her daim yanınızdayız” diyerek desteklerini ifade etti.  Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız ise, Yeniçeri Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Türker Yeniçeri ve Yeniçeri Ailesi’ne organizasyon için teşekkür etti. Bu güzel akşam, takımımızın moralini artırırken, yeni sezon için motivasyonlarını da pekiştirdi.
Şiran Yıldızspor’un yeni sezon hazırlıkları, akşam yemeğinde Yeniçeri Enerji A.Ş.’nin konuğu olarak sürdü.

Yeniçeri Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Türker Yeniçeri’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve personel bir araya geldi.

 Hancıoğlu Alabalık Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte, Türker Yeniçeri, “Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Şiran Yıldızsporumuz için bir moral yemeği düzenledik. Takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Her daim yanınızdayız” diyerek desteklerini ifade etti.

 Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız ise, Yeniçeri Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Türker Yeniçeri ve Yeniçeri Ailesi’ne organizasyon için teşekkür etti. Bu güzel akşam, takımımızın moralini artırırken, yeni sezon için motivasyonlarını da pekiştirdi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.