Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Fen Lisesinde Bilim Şöleni

ŞİRAN 13.05.2024 - 14:26, Güncelleme: 13.05.2024 - 14:26 4451+ kez okundu.
 

Şiran Fen Lisesinde Bilim Şöleni

İlçemiz Şiran Fen Lisesinde 9-10 mayıs tarihlerinde bilim fuarı düzenlendi.
TÜBİTAK’ın desteklediği “4006 Bilim Fuarında öğrenciler bilimsel ve özgün projelerini sergilediler. Fuarda öğrencilerin farklı alanlarda hazırladıkları toplam yirmi eser sergilendi. Bilim Fuarını çok sayıda ziyaretçi gezdi. Ziyaretçiler sergilenen projeleri ve öğrencilerin sunumlarını çok beğendiklerini söylediler. Şiran Fen Lisesinin düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını, İlçe Belediye Başkan Vekili Sayın Onur Görkem Atalay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hafız Orhan Aygün, İlçemizdeki kurumların daire amirleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve Şiran halkı gezdiler. İki gün süren “Bilim Fuarı” cuma günü akşam sona erdi.
İlçemiz Şiran Fen Lisesinde 9-10 mayıs tarihlerinde bilim fuarı düzenlendi.

TÜBİTAK’ın desteklediği “4006 Bilim Fuarında öğrenciler bilimsel ve özgün projelerini sergilediler. Fuarda öğrencilerin farklı alanlarda hazırladıkları toplam yirmi eser sergilendi. Bilim Fuarını çok sayıda ziyaretçi gezdi. Ziyaretçiler sergilenen projeleri ve öğrencilerin sunumlarını çok beğendiklerini söylediler.

Şiran Fen Lisesinin düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını, İlçe Belediye Başkan Vekili Sayın Onur Görkem Atalay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hafız Orhan Aygün, İlçemizdeki kurumların daire amirleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve Şiran halkı gezdiler. İki gün süren “Bilim Fuarı” cuma günü akşam sona erdi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.