Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Akademinin İlk Altısı Belli Oldu

ŞİRAN 26.08.2024 - 14:39, Güncelleme: 26.08.2024 - 14:39 4160 kez okundu.
 

Şiran Akademinin İlk Altısı Belli Oldu

Temsilcimiz Ünsal Group Şiran Akademi Spor ekibinin gelecek sene sahaya çıkartacağı ilk altı ismi belli oldu.
Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Ünsal Group Şiran Akademi Spor ekibinin gelecek sene sahaya çıkartacağı ilk altı ismi belli oldu. İlk transferini geçtiğimiz yıl Şiran Akademi Sporda antrenör oyuncu olarak görev yapan 40 yaşındaki Milli Voleybolcu Tugay Doğan’la gerçekleştiren temsilcimizde ikinci transfer ise pasör çaprazı mevkiine yapıldı. Gümüşhaneli olan ve voleybola Gümüşhane Torul Gençlik spor kulübünde başlayan Ceyhun Ahlat gelecek yıl temsilcimizin pasör çaprazı olarak görev yapacak. Ahlat, 25 yaşında ve 193 santimetre boyunda. Ünsal Grup Şiran Akademi Spor kulübünün üçüncü transferi de tecrübeli orta oyuncu Recep Vayiç oldu. Temsilcimizde 4’ncü sezonunu geçirecek olan Vayiç 34 yaşında ve 188 santimetre boyunda. Temsilcimizde libero mevkiine ise daha önce Kula Belediyespor, Gümüşsu Gümüşhanespor formaları giymiş 24 yaşındaki genç voleybolcu Murathan Kurt transfer edildi. Şiran ekibinde bir diğer orta oyuncu ise Selçuk Karakoyun oldu. Temsilcimizin beşinci transferi olarak dikkat çeken tecrübeli oyuncu daha önce; Ziraat Bankası, Akkuş Belediyesi, Milas Belediyesi, Alanya Belediyesi, Fındıklı formalarını giydi. 26 yaşındaki genç oyuncunun boyu ise 200 santimetre. Orta oyuncu mevkiinin üçüncü ismi ise Ufuk Çetinkaya oldu. Takımın en genç ve en uzun oyuncusu olan Ufuk Çetinkaya daha önce TVF Spor Lisesi forması giymişti. Genç oyuncu henüz 19 yaşında olmasına karşın 202 santimetre boyu ile gelecek vadeden isimler arasında yer alıyor.  
Temsilcimiz Ünsal Group Şiran Akademi Spor ekibinin gelecek sene sahaya çıkartacağı ilk altı ismi belli oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Ünsal Group Şiran Akademi Spor ekibinin gelecek sene sahaya çıkartacağı ilk altı ismi belli oldu.

İlk transferini geçtiğimiz yıl Şiran Akademi Sporda antrenör oyuncu olarak görev yapan 40 yaşındaki Milli Voleybolcu Tugay Doğan’la gerçekleştiren temsilcimizde ikinci transfer ise pasör çaprazı mevkiine yapıldı. Gümüşhaneli olan ve voleybola Gümüşhane Torul Gençlik spor kulübünde başlayan Ceyhun Ahlat gelecek yıl temsilcimizin pasör çaprazı olarak görev yapacak. Ahlat, 25 yaşında ve 193 santimetre boyunda.

Ünsal Grup Şiran Akademi Spor kulübünün üçüncü transferi de tecrübeli orta oyuncu Recep Vayiç oldu. Temsilcimizde 4’ncü sezonunu geçirecek olan Vayiç 34 yaşında ve 188 santimetre boyunda. Temsilcimizde libero mevkiine ise daha önce Kula Belediyespor, Gümüşsu Gümüşhanespor formaları giymiş 24 yaşındaki genç voleybolcu Murathan Kurt transfer edildi.

Şiran ekibinde bir diğer orta oyuncu ise Selçuk Karakoyun oldu. Temsilcimizin beşinci transferi olarak dikkat çeken tecrübeli oyuncu daha önce; Ziraat Bankası, Akkuş Belediyesi, Milas Belediyesi, Alanya Belediyesi, Fındıklı formalarını giydi. 26 yaşındaki genç oyuncunun boyu ise 200 santimetre.

Orta oyuncu mevkiinin üçüncü ismi ise Ufuk Çetinkaya oldu. Takımın en genç ve en uzun oyuncusu olan Ufuk Çetinkaya daha önce TVF Spor Lisesi forması giymişti. Genç oyuncu henüz 19 yaşında olmasına karşın 202 santimetre boyu ile gelecek vadeden isimler arasında yer alıyor.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Feramuz
(27.08.2024 11:20 - #317)
yeni sezonda başarılar dilerim.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.