Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Küçük, Kocaeli’ndeki Gümüşhanelilerle buluştu

SİYASET 12.02.2024 - 14:54, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:54 5517+ kez okundu.
 

Milletvekili Küçük, Kocaeli’ndeki Gümüşhanelilerle buluştu

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) il, ilçe ve köy dernekleriyle birlikte Gümüşhane'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106.yıldönümünü kutladı. Programa katılan Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, vatandaşlara seslendi.
Gebze ilçesinde bulunan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlenen programda protokol konuşmalarının ardından Gümüşhaneli araştırmacı yazar Volkan Şenel tarafından "Gümüşhane'nin kurtuluş tarihi" konulu sunum gerçekleştirildi. Program Tiyatro Roza ekibinin "Gümüşhane'nin kurtuluş mücadelesi" konulu tiyatro gösterisiyle sona erdi. Etkinlikte Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu’nun ardından konuşan MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, “Ben sadece Gümüşhane Milletvekili değil ülkemizin diğer illerinde yaşayan hemşerilerimizin de milletvekiliyim” dedi. Gurbette yaşayan Gümüşhanelilerin enerjilerini ve hedeflerini Gümüşhane’de yaşayan vatandaşlarla birleştirdiklerinde hem Gümüşhane’deki hem de gurbetteki Gümüşhanelilerin kazanacağını belirten Milletvekili Küçük, “Yeter ki Gümüşhaneli olsun. İzmir’de de yaşasa, Bursa’da da yaşasa, Kocaeli’de de yaşasa, İstanbul’da da yaşasa hepinizin başımın üstünde yeriniz var. Bütün hemşehrilerimin Ankara’da bir odası var, bir yeri var. Hiç ayrım yapmadan ve ayrıştırmadan bütün hemşerilerimin sorunlarını çözmeye çalışacağım. İnşallah bundan sonra da sizleri buralara gelip devamlı ziyaret edeceğim” diye konuştu. Konuşmasında Gümüşhane’nin yetiştirdiği büyük şair ve ozan Dilaver Cebeci’nin Türkiye’m şiirinden bir dörtlük seslendiren Küçük, “Gümüşhane işgalinde ecdadımız teslim olmadı. Anadolu’nun bütün topraklarında olduğu gibi işgale bütün gücüyle direndi ve Rus ordusu ve Ermeni çeteleri bu direnci kıramadığından dolayı çekilmesiyle ilimiz bağımsızlığını kazanmıştır. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelemizi veren bütün silah arkadaşlarına şehitlerimize, gazilerimize minnetlerimiz sunuyorum, şehitlerimizin ruhları şad olsun diyorum.  Yüce Rabbim bu topraklarda ezan sesini dindirmesin, al bayrağımızın gölgesinde sonsuza denk yaşamayı bizlere nasip etsin. Vatanımızın bir taşını değil tozunu bile vermeye müsaade etmeyeceğiz. Programı düzenleyen Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu ve yönetimine, programa katılan hemşerilerimize, misafirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) il, ilçe ve köy dernekleriyle birlikte Gümüşhane'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106.yıldönümünü kutladı. Programa katılan Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, vatandaşlara seslendi.

Gebze ilçesinde bulunan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlenen programda protokol konuşmalarının ardından Gümüşhaneli araştırmacı yazar Volkan Şenel tarafından "Gümüşhane'nin kurtuluş tarihi" konulu sunum gerçekleştirildi.

Program Tiyatro Roza ekibinin "Gümüşhane'nin kurtuluş mücadelesi" konulu tiyatro gösterisiyle sona erdi.

Etkinlikte Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu’nun ardından konuşan MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, “Ben sadece Gümüşhane Milletvekili değil ülkemizin diğer illerinde yaşayan hemşerilerimizin de milletvekiliyim” dedi.

Gurbette yaşayan Gümüşhanelilerin enerjilerini ve hedeflerini Gümüşhane’de yaşayan vatandaşlarla birleştirdiklerinde hem Gümüşhane’deki hem de gurbetteki Gümüşhanelilerin kazanacağını belirten Milletvekili Küçük, “Yeter ki Gümüşhaneli olsun. İzmir’de de yaşasa, Bursa’da da yaşasa, Kocaeli’de de yaşasa, İstanbul’da da yaşasa hepinizin başımın üstünde yeriniz var. Bütün hemşehrilerimin Ankara’da bir odası var, bir yeri var. Hiç ayrım yapmadan ve ayrıştırmadan bütün hemşerilerimin sorunlarını çözmeye çalışacağım. İnşallah bundan sonra da sizleri buralara gelip devamlı ziyaret edeceğim” diye konuştu.

Konuşmasında Gümüşhane’nin yetiştirdiği büyük şair ve ozan Dilaver Cebeci’nin Türkiye’m şiirinden bir dörtlük seslendiren Küçük, “Gümüşhane işgalinde ecdadımız teslim olmadı. Anadolu’nun bütün topraklarında olduğu gibi işgale bütün gücüyle direndi ve Rus ordusu ve Ermeni çeteleri bu direnci kıramadığından dolayı çekilmesiyle ilimiz bağımsızlığını kazanmıştır. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelemizi veren bütün silah arkadaşlarına şehitlerimize, gazilerimize minnetlerimiz sunuyorum, şehitlerimizin ruhları şad olsun diyorum.  Yüce Rabbim bu topraklarda ezan sesini dindirmesin, al bayrağımızın gölgesinde sonsuza denk yaşamayı bizlere nasip etsin. Vatanımızın bir taşını değil tozunu bile vermeye müsaade etmeyeceğiz. Programı düzenleyen Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu ve yönetimine, programa katılan hemşerilerimize, misafirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.