Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP’nin “Adım Adım Gümüşhane” programı devam ediyor

SİYASET 04.09.2024 - 09:26, Güncelleme: 04.09.2024 - 09:26 1912 kez okundu.
 

MHP’nin “Adım Adım Gümüşhane” programı devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığının düzenlediği “Adım Adım Gümüşhane” programı merkez ilçeye bağlı köylerde tamamlandı.
Programlara MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, merkez ilçe Başkanı Nuh Alparslan Durdu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun, İl Genel Meclis üyeleri İsmail Şeker ve Hasan Çiçek ile teşkilat üyeleri katıldı. Ziyaretlerin ilçe ve beldelerle diğer köylerde de devam edeceğini kaydeden MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, “Köyler, yerel kültürün ve toplumsal dayanışmanın önemli bir parçasını oluşturur. Gerçekleştirilen bu ziyaretlerde, muhtarlarımızı dinleyerek, onların karşılaştıkları zorlukları ve ihtiyaçlarını anlamaya çalıştık. Aynı zamanda, köylerimizde yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi amacıyla bilgi alışverişinde bulunduk” dedi. Ziyaretler sırasında köylülerin misafirperverliği ve güler yüzlü ev sahipliklerinin kendilerini son derece memnun ettiğini ifade eden Kaya, “Her bir köy muhtarımız, ziyaretlerimize gösterdiği candan karşılama ile toplumsal ilişkilere verdiği önemi bir kez daha kanıtlamıştır. Bu nedenle, eksiksiz katılım sağlayan tüm köy muhtarlarına ve sakinlerine teşekkür ederiz. Bu ziyaretler, köylerimizin ihtiyaçlarına duyarlılığımızı pekiştirirken, aynı zamanda toplumsal dayanışma ruhunu da güçlendirmektedir” diye konuştu. Köy ziyaretlerinin yerel yönetim ile toplum arasındaki iletişimin artırılmasına ve ortak sorunların çözüme kavuşturulmasına katkı sağladığını dile getiren Kaya, ziyaretlere ilçe ve beldeler ile köylerinde devam edeceğini belirterek muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığının düzenlediği “Adım Adım Gümüşhane” programı merkez ilçeye bağlı köylerde tamamlandı.

Programlara MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, merkez ilçe Başkanı Nuh Alparslan Durdu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun, İl Genel Meclis üyeleri İsmail Şeker ve Hasan Çiçek ile teşkilat üyeleri katıldı.

Ziyaretlerin ilçe ve beldelerle diğer köylerde de devam edeceğini kaydeden MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, “Köyler, yerel kültürün ve toplumsal dayanışmanın önemli bir parçasını oluşturur. Gerçekleştirilen bu ziyaretlerde, muhtarlarımızı dinleyerek, onların karşılaştıkları zorlukları ve ihtiyaçlarını anlamaya çalıştık. Aynı zamanda, köylerimizde yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi amacıyla bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

Ziyaretler sırasında köylülerin misafirperverliği ve güler yüzlü ev sahipliklerinin kendilerini son derece memnun ettiğini ifade eden Kaya, “Her bir köy muhtarımız, ziyaretlerimize gösterdiği candan karşılama ile toplumsal ilişkilere verdiği önemi bir kez daha kanıtlamıştır. Bu nedenle, eksiksiz katılım sağlayan tüm köy muhtarlarına ve sakinlerine teşekkür ederiz. Bu ziyaretler, köylerimizin ihtiyaçlarına duyarlılığımızı pekiştirirken, aynı zamanda toplumsal dayanışma ruhunu da güçlendirmektedir” diye konuştu.

Köy ziyaretlerinin yerel yönetim ile toplum arasındaki iletişimin artırılmasına ve ortak sorunların çözüme kavuşturulmasına katkı sağladığını dile getiren Kaya, ziyaretlere ilçe ve beldeler ile köylerinde devam edeceğini belirterek muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.