Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma’dan kış lastiği denetimi

GÜMÜŞHANE 06.12.2023 - 11:05, Güncelleme: 06.12.2023 - 11:05 3317+ kez okundu.
 

Jandarma’dan kış lastiği denetimi

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarma Timleri, 1 Aralık tarihinden 1 Nisan’a kadar zorunlu kış lastiği uygulaması denetimlerine devam ediyor.
Kış mevsimi koşullarında araçların güvenli seyahat etmeleri ve oluşabilecek kazaların önlenmesi için kış lastiği kullanması zorunlu araçlara yönelik kış lastiği denetimleri devam ediyor. Jandarma Trafik Timleri de denetimlerde sürücülerin ve araçların gerekli belgeleri ile 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında kış lastiği kullanma zorunluluğu olan araçların kış lastikleri kontrol ederek uymayanlar hakkında trafik idari para cezası tatbik ederek gerekli yasal işlemleri yapıyor. Denetimlerde sürücülere görüş mesafesinin azaldığı durumlarda takip mesafelerini artırmaları, şerit izleme kurallarına uymaları, buzlanma dolayısıyla yollarda yavaş ve dikkatli araç kullanmaları, emniyet kemerini takmaları, seyir halinde iken cep telefonu kullanmamaları konularında uyarılar yapıldı, kış aylarında araçlarında zincir, çeki halatı ve takoz bulundurmaları istendi.  
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarma Timleri, 1 Aralık tarihinden 1 Nisan’a kadar zorunlu kış lastiği uygulaması denetimlerine devam ediyor.

Kış mevsimi koşullarında araçların güvenli seyahat etmeleri ve oluşabilecek kazaların önlenmesi için kış lastiği kullanması zorunlu araçlara yönelik kış lastiği denetimleri devam ediyor.

Jandarma Trafik Timleri de denetimlerde sürücülerin ve araçların gerekli belgeleri ile 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında kış lastiği kullanma zorunluluğu olan araçların kış lastikleri kontrol ederek uymayanlar hakkında trafik idari para cezası tatbik ederek gerekli yasal işlemleri yapıyor.

Denetimlerde sürücülere görüş mesafesinin azaldığı durumlarda takip mesafelerini artırmaları, şerit izleme kurallarına uymaları, buzlanma dolayısıyla yollarda yavaş ve dikkatli araç kullanmaları, emniyet kemerini takmaları, seyir halinde iken cep telefonu kullanmamaları konularında uyarılar yapıldı, kış aylarında araçlarında zincir, çeki halatı ve takoz bulundurmaları istendi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.